Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meritrae

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Keres-kínál 2010.08.17 08:07:00
Úgy látom, a bel- és külkereskedelmi helyzet már odáig fokozódott, hogy érdemes lett önálló topikot nyitni azoknak az olvtársaknak, akik szeretnének kinőtt, meghaladott vagy más okból eladósorba került olvasóeszközeiknek piacot keresni. Ugyancsak ide várjuk szeretettel azokat,…..
Volt valaha pár évvel ezelőtt egy kompánia, akik ügyesen ötvözték a nyugati technológiaszeretetet a keleti, khmm, szerzői jogi liberalizmussal, és valami döbbenetesen jó mp3 lejátszókat csináltak. Mostanra kicsit módosult a valamikor példaértékű ár/érték-arány, szebb, de…..
E-könyv olvasók Ájulat 2010.04.08 23:29:00
Bocsánatot kérek, barátaim, ez egy emocionális poszt lesz. A nagy helyzet az, hogy pár órával ezelőtt bizony a kezembe került egy iPad, és legalább öt percig mókázhattam vele. És hát szaknyelven szólva bizony odabasz rendesen.Értelemszerűen csak a könyves részt abuzáltam, és…..
Frissítve, aktualizálva 2011. december 1-jén. Eljött az ideje, hogy a Blog egy éves születésnapja apropójából összeállítsunk valamit, ami egy év tudásanyagát egyesíti magában abból a célból, hogy az új látogatók vagy általában az érdeklődők egy helyről, gyorsan és…..
meritrae 2010.04.18 19:33:03
@Professzore:
Megnéztem ezt az iRivert, és külsőre, tudásra is nagyon bejön. Várható teszt belőle a közeljövőben?? Van márc. eleje óta vmi tapasztalatok vele kapcsolatban?
Ha minden igaz diplomáért jutalmazom magam egy vassal nyár elején, addig várható még vmi komoly változás a piacon?

@kopogi:
köszönöm, gondolkodom rajta, Onyx nem volt benne a top5-ben nálam, de még nézelődöm
meritrae 2010.04.19 11:59:48
@Professzore:
Köszönöm, akkor várom a tesztet! iRiver tudja mindazt, amire szükségem van, de azt a 80e-t sokallom rá, Koobe-nél is volt árcsökkenés, remélem itt is lesz 1-2 hónapon belül. Szerintem az egyszerűbbekre a 40-50e lenne a reális, mint a 7" videolejátszók annak idején, de amíg nem terjed, nyilván az ár is marad 100 körül. Annak idején Cameron Diaz-ról láttam egy képet, amint épp egy ilyet olvasott a tengerparton, azóta vágyom rá...
meritrae 2010.04.20 10:27:17
@Rencee:
nagyon köszönöm a hozzászólást, én is e-digitalon néztem:D
nem utolsó sorban szép gép, én jóformán mindent fehérben szerzek be (mp3, teló) így igazából első látásra megtetszett, de a belső tudása is meggyőzött...