Regisztráció Blogot indítok
Adatok
New Flavour2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Összesen közel 2 évet dolgoztam egy…..
New Flavour2 2010.04.18 00:07:10
@ex-vendéglős: sajnos elfelejtettem az elöző email címem... :) Nem kell belemenni a kapitalizmusba és hasonló dolgokba, nem ezen volt a hangsúly, (de ha már itt tartunk akkor megjegyezném, hogy talán pont emiatt a hibrid állapot miatt mondhatja el magáról ezen magyarországi hálózat, hogy nemzetközi viszonylatban a legsikeresebb) úgy vélem, hogy a megjegyzés értelmezése nem volt megfelelő, nem támadtam Zsuzsit, egy percig se. A felháborodása jogosnak mondható, amennyiben Ő úgyérzi, hogy minden tőle telhetőt megtett helyzetének tisztázására.

Már nagyon elmentünk egy másik irányba, de egy dologra kiváncsi lennék, az az egy manager aki kiállt a dolgozók mellett, még a cégnél van?, az üzemeltetés, látta, tudta, hogy Ő, hogy s mint "működik"? Kollegái, főnökei, "beosztottja" elismerték tevékenységét? Nem baj ha a kérdés megmarad költőinek, a válaszból elég ha leszűröd saját konzekvenciádat.

Végül; úgy gondolom, hogy soha nem késő, álljon ki maga mellett, ha másért nem az ügy tisztázásának érdekében. Kiváncsian várom a fejleményket.
New Flavour2 2010.04.18 00:17:23
@aranybk: Kedves Manager!? Szerintem nem kell neked elmagyaráznom, hogy mennyi dolgod is van egy műszakban, biztosan rengeteg, ha már csak azt veszem alapul, hogy Én mit látok a Managerek munkájából, az is rengeteg, és mennyi mindent nem tudok... Nos véleményem szerint egy területi vezetőnek legalább annyiszor több dolga van, ahány étterem tartozok a kezei alá, így ha nem rendelkezik minden információval az összes kb 100 (+) dolgozóról aki az éttermeiben dolgozik, az nem roható fel a vétségei közé. Vagyis nem neki kell (?) megismernie a pontos szituációt, meg kell ismertetni vele. Megtörtént? ...
New Flavour2 2010.04.18 00:22:26
@aranybk: és, átreformálni?! nem tudom, hogy voltak-e ilyen szándékai, vagy hogy mennyire lett volna sikeres, de nekem személy szerint nem volt ezzel problémám, de amint körvonalazódni látszik a helyzet, másnak igen.

Részemről ennyi. Remélem hamarosan megoldódik az ügy, és ehhez sok sikert is kivánnék, ha már egyszer a kompetenciám ez ügyben a véleményem kinyilvánításával kimerülni látszik.

Béke.