Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öszöd_tanulsága

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömmel jelentem drága Feleim, hogy kormányunk szívós és kitartó munkával elérte a gödör alját. Innen már a bányászbéka segge alja is csak barnásan derengő apró csillag a sztatoszférában. De örvendjünk, mert tovább ásva is már fölfelé megyünk, legfeljebb kiássuk…..
Általában csak röhögök a nyaloncokon. A rendszerjanicsároknak is élni kell valamiből, ezért nyilván meg is kell dolgozzanak. Ilyen szempontból mindegy, hogy a magukat írásban is bértollnoknak nevező Magyar Hírlapos megélhetési billentyűkoptatók vagy a Mindent Megteszünk Viktor…..
öszöd_tanulsága 2012.01.08 11:12:53
Ha én a miniszterelnök sajtófigyelője lennék, a következőket súgnám neki:

A Nemzeti Együttműködés Rendszere kiválóan működik. Gyakorlatilag mindenki velünk van, aki él és mozog e kis hazában. Külön örvendetes, hogy meggyőződésből követik Önt, nem félelemből vagy érdekből. Követik a rendőrök, tűzoltók (Árok kirúgva), az orvosok (Égner még pofázik), a volt Manyup-tagok (ez később még sokba kerül) az újságírók (Szalai intézkedik, Klubrádió likvidálva), a bírák (Tünde már ott van), az ellenzék (rendkívüli jogalkotás lehetséges, úgyhogy elnémítva). Hosszan sorolhatnám még, ki-mindenki van még velünk, de kiemelném a KT-ot (Járai a mi emberünk) az MNB meg épp most szólt, hogy együtt akar működni. (ezen még dolgozunk). Szóval Kedves Vezető, láthatod, jó irányba mennek a dolgok. Dőlj hátra és élvezd az uralkodást. (még két évig legfeljebb) Ha majd ellenzékben leszel, akkor is írok neked hangulatjelentéseket, akkor majd olcsóbban megszámítom. Bennem nem fogsz csalódni és magadban sem, azt garantálom. (És ez akkor is igaz, ha írásaimnak nem csupán a végkövetkeztetése, hanem a kiinduló-pontja, és a logikája egyaránt hamis. Mert ugye mindketten tudjuk, hogy amit csinálsz, arra nincs mentség, bárhogy magyarázom. Sajnos sok dolgom lesz érzem, de te csak fizess, a többivel ne törődj.) Hidd el Kedves Vezetőm, a király nem meztelen!
öszöd_tanulsága 2012.01.08 11:19:33
@öszöd_tanulsága: Majdnem kifelejtettem: a nép teljes mértékben velünk van. Ha nem hiszed, nézd meg az MTV Híradóját. Csomó rendőr csak azért jött el az Andrássy útra, hogy minket megnézzem az operába-menet. Volt még néhány ember, aki a közeli éjjel-nappaliba ment vásárolni, mert akciós volt a 3 napos bejgli. Egész hosszú sor alakult ki. De azok primitívek voltak. Meg lehet, hogy azok is velünk vannak, csak nem mondják.