Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ex-vendéglős

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Összesen közel 2 évet dolgoztam egy…..
ex-vendéglős 2010.04.20 21:20:28
@aranybk: Igen, dolgoztunk együtt. :) De akkor én már rég ki voltam égve, más dolgok vezéreltek, úgyhogy nem biztos, hogy jó munkatársként emlékszel rám. Nem véletlenül szakítottam a Gyorséttermek világával. Én előbb halnék éhen, mint hogy még egyszer ott dolgozzak. Egy másik munkahelyen, lehet jól ki jönnénk.
A 8-iskolás réteg ugyanakkor nem fog elfogyni. Nem is az a fő probléma sokszor, hanem az, amikor a 8 elemist összekeverik az értelmiségivel. Elég sok – főleg a diákok között – tanult ember fordul meg az állományban, és ezeket nem mindig különítik el a többiektől. A rendszer azon értelmiségi, vezetői posztban használható alkalmazottjait eltünteti, akik sokat tudnának tenni a cégért, fiatalságukból adódólag pedig még a kellő lelkesedésük is meg lenne hozzá. Mindenki jobban járna velük… de a vezetőség értelmi színvonalát jól tükrözi az is, hogy mennyire hagyják kárba veszni ezeket a dolgozókat. Fokozni pedig itt bőven, sok mindent lehetne…

De ami most engem jobban érdekelne, hogy a többiek nagyon elcsitultak. És egy kérdés megválaszolatlanul maradt, amit nem költői kérdésnek szántam, és mivel hirtelen 4-en is lettünk egyik napról a másikra bennfentesek, kiknek a véleménye igen csak megoszlik, volt itt olyan is, aki egyértelműen kiállt a BK vezetősége mellett, szóval szerintem akad itt olyan, aki meg tudná válaszolni ezt a kérdést:
Ezért az egyértelműen Negatív reklámért ki vállal most felelősséget???