Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uFo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma indul útjára a magyar FOX (ez lett a végleges neve, és nem Fox Magyarország vagy Fox Hungary, hálistennek), első blikkre nagyszerű műsorkínálattal és olyan műsorstruktúrával, ami hosszú távon is sikeres lehet. Ezt nem benyalásból mondjuk, hanem mert mind az ismétlések (Így…..
uFo 2014.02.04 14:14:48
@capor_: valojaban engem is ez erdekelne. Semmi ertelmet nem latom meg egy felreszinkronizalt sorozatcsatornanak. Foleg mivel ezzel tuti fel ev csuszas is lenne. Eredeti nyelv esetleg angol felirattal opcionalisan.
A rendes őszi biciklis felvonulás az idén szeptember 22-én, szerdán lesz. A Critical Mass résztvevői 18:30 és 19:30 között a pesti Nagykörúton, a Jászai Mari tér és a Petőfi híd budai hídfője között fognak együtt kerekezni. Pontos kezdés nincs, mindenki ott csatlakozhat a…..
uFo 2010.09.20 19:52:08
@morden2: Mi lenne ha a bicikliutakon lenne a biciklisfelvonulas? Miert kell a savokat elfoglalni? Esetleg lehetne a 4/6 sineken es a buszsavban... jaaa hogy nincs bicikliut? Ja hogy buszsav is edeskeves? Na ezert nem jar senki sem biciklivel sem BKV-val... Arrol nem beszelve, hogy az utobbi mar egy felnott eseten is tobbe kerul, mint a benzin. Egy 4 fos csalad eseten pedig ki se merem szamolni...

@Hugo2010: van aki leve a belvarosba lakik es kenytelen hazamenni, odamenni
Félrefordítások Észtartály 2009.03.01 08:29:00
blekk42 (RJB) még régebben küldte ezt, de nem voltam biztos benne, hogy nem direkt poénból írták-e így:az imént futottam bele ebbe az indexes cikkbe: A Samuel Huntington-emlékhadjárat (http://index.hu/velemeny/jegyzet/huntington96/)megragadott belőle az "észtartály"…..