Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakits

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Lakits 2010.01.14 15:37:52
Family Guy Blog Best of... 2009.08.19 23:01:53
Sziky írta nekem, hogy szeretne egy best pillanatok of Family Guy videót összevágni. De ehhez kellene tőletek egy kis segítség, mer ugye nem kevés vicces jelenet van. Meg ugye kinek-mi a kedvenc. Szóval kommentekbe várjuk, hogy kinek melyik volt a kedvenc gegje!..
Family Guy Blog A 6. évad teljes 2009.07.20 10:25:00
Elkészült végre a hatodik évad teljesen, felkerült a hiányzó 8, 9, 10, 11, 12-es rész. Hogy folytatás mikor lesz, arról fogalmam sincs, de valószínűleg soká. Ennek az az oka, hogy a hetedik évad még angolul se fejeződött be (vagy éppen igen), úgyhogy valószínűleg messze van…..
Lakits 2009.07.22 23:04:07
hogyvolt Lost 5x06 - 316 2009.05.11 22:10:00
Ismerős képpel nyitunk: egy szem a képernyőn, majd Dzsekk bamba képe a fűben, pont úgy, mint a pilotban, csak Vincent nem rohan elő a bokorból és nem lóg tornacipő a fáról. Szóval sikerült a visszamenetel, ismét ott vagyunk, ahol az egész kezdődött. Dzsekk hangokat hall és…..
Február végén írta meg a Blikk, hogy a Tv2 új vetélkedőt próbálgat, a Hole in the Wall című legendásan idióta embertetriszt, ami éppen olyan népszerű Japánban, mint mondjuk az iskolai formaruhába bújt nők tömeges penetrálása különböző súlyú és állagú tengeri…..
Lakits 2009.03.24 18:26:53
@csavargo:
Az a jégsós izé pár éve volt.
Minek kell ilyet kamuzni hogy jajj már 20 éve nincs tv-m stb. Kinem szarja le és ha tényleg nincs akkor mi a faszért olvasod a tv-s blogot.
barom.
Az évente megrendezésre kerülő amerikaifutball-nagydöntő egyik érdekes hozadéka a Commercial Bowl, azaz a meccs előtt, közben és közvetlenül utána leadott reklámfilmek versenye. A Super Bowl idejére ugyanis minden cég megpróbál valami eredetivel, érdekessel vagy éppen…..
Ma este indítja útjára az RTL Klub egyik szépreményű sorozatát, a krimirajongóknak szánt Mentalistát. A CBS idei sikerújonca egy olyan fickóról szól, aki korábban kóklerként (lásd még: Uri Geller) kereste a kenyerét, de aztán történt vele valami (ezt nem lőjük le), és…..
Lakits 2009.02.02 18:13:37
comment:com Bud, Clooney, Koltai 2008.12.07 16:00:00
Vasárnapra elapadtak a játékfilmek is, meg az ismeretterjesztők is, úgy látszik, tartalékolni kell jövőhétre. Azért összekapartuk olvasóinknak a lábas aljáról, amit lehet. Itt van például a Bűnvadászok, ami BS&TH rajongóknak kötelező, másoknak viszont tilos odakapcsolni.…..
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
Lakits 2008.12.02 18:40:47
Egy nagy posztban foglaljuk össze a Lost valóban kiváló évadzárójának eseményeit, mert így van értelme - ez egy duplarész volt, minek szétszedni. A múltkor ott hagytuk abba, hogy Danie lelkesen fuvarozza a parti népséget a hajóra, amin annyi C4-et helyezett el MiszterKími, amivel a…..
comment:com Eltűntek 2008.11.11 18:45:00
Kezd bedurvulni a dolog. Ha hihetünk az utolsó résznek, akkor a stáb, meg a két raklapnyi celeb nemhogy nem érkezett meg az Okavango-deltába, de eltévedtek és elakadtak útközben. Úgyhogy a hétfői epizód majdnem teljesen borult. Ha ez igaz, akkor elég kemény, pont az utolsó Fejükre…..
Ugye emlékszünk még azokra az időkre, amikor menő volt kis vicces ábrákat mintázó "bugyikat" húzni a cigis dobozra eltakarandó az elriasztó szövegeket? Nos, brit tudósok igazolták ezt a divatot és azt a feltételezésünket, hogy ha megpillantjuk azt a szöveget, hogy a…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
  Itt az évadnyitó videó, megint szembesültünk azzal, hogy a forgalmazók szeretik hülyének nézni a vásárlót, és a játék készítői szívtelen alakok... Az új intró az én művem, de a zenét Balázs küldte nekem, amit még egyszer itt is megköszönök.A két másik…..