Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quador

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
quador 2012.10.30 23:08:02
@danielkatz242: Na ez a Foretaste ez tényleg jó, meg is nézem merre koncerteznek.
Hát a Kovács Á. meg olyan amilyen.
"Ugyan már! Nekünk úgysem lesz nyugdíjuk." Vetetted már oda társaságban a fenti mondatot? Mintegy félvállról, lazán? Miközben nem látszik, hogy valóban készülődnél az öngondoskodásra? Gratulálok, akkor te vagy az állampolgári megfelelője azoknak a politikusoknak, akik…..
Lobsterizmus Emigrálj barátokkal! 2012.06.02 20:36:00
A magyar kormány olyan szemérmetlen lenézéssel tekint a fiatalokra, ami nemzetközileg is kirívó. Orbánt mélyen érinti, hogy le akarunk lépni, de nem miattunk, hanem a szüleink miatt. Csak nekem fordult fel a gyomrom?  Gondolkodtam, mi bajom vele. Úgy beszél, mint egy szülő. Nem…..
quador 2012.06.04 18:05:39
@mifolyikittgyöngyösön?!: En ugyan nem fikaztam Montreux-t, aranyos kis varos az, de bizony kisvaros. Nyugi szerintem, es orulj neki, hogy viszonylag olcson lakhatsz, meg ha sok is az ado.
quador 2012.06.04 18:27:38
@tildy:): Ugyan, ez a jottmentezes-mumus olyan, mint amikor az abuziv hazassagban az ferj azzal probal megtartani alazhato pofozobabunak, hogy "masnak ilyen dagadtan es csunyan ugysem kellenel".
Mr.Garner es en Mr.Garner 2009.12.21 16:21:00
Meg soha nem irtam blogot es ezen szokasomon a jovoben sem kivanok valtoztani,viszont  ez most kikivankozik.Nevezzuk egyszeri blognak.A tortenet 2007 nyaran kezdodott amikoris az akkori ferjemmel kikoltoztunk angliaba egy ugynoksegen keresztul.Persze az ugynokseg atvert,ami kulonosebben…..
Adó- és járulékemelést varr a kormány a vállalkozások nyakába azzal, hogy fel kell emelniük a bruttó 300 ezer forintnál kevesebbet kereső dolgozóik nagy részének a bérét, ha részt akarnak venni a közbeszerzési pályázatokon, illetve állami támogatást igényelnének.A nettó…..
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
quador 2009.05.16 11:57:00
@atpijkamo:
Az az ő meg a főnöke problémája, hogy miből él, nem az enyém.
Végre egy kövér zéertézés! Atticsi a Pannon hűségbónuszát szerette volna elsütni egy új telefonra, de ez láthatóan nem ütötte meg a szolgáltató ingerküszöbét:Előrebocsátom, nincs semmi bajom az egyéni vállalkozókkal, de azt gondoltam, hogy egy Zrt mindenféle ISO izékkel…..
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
Tartozni emberi dolog, ugyanakkor Gábor példájából is belátható, hogy jobb az ilyen szituációkat elkerülni, hiszen vkinek vmikor biztosan eszébe jut, és megpróbálja behajtani a kintlevőséget. Esetünkben robotgyanús, ha naivügyfél tényleg 5 éve nem nyúlt a -188 forintos…..
Ez ugyan még nem egy nyári vakáció története, de a friss sérelmekre 1-2 hónapot még biztos várni kell, hagyni egy kis időt, amíg érlelődnek, úgyhogy addig melegítsünk SF videóval dokumentált üdülésével Mauritiuson a Les Cocotiers hotelben: 2006 októberében barátnőmmel…..
Hallottunk már cifra történeteket Apple-vásárlóktól, úgyhogy annyira nem lepődtünk meg, hogy az itt vázolt helyzetben hepiend sem várható. Naiv ügyfél konstatálja, hogy az Apple-helyzet Magyarországon még olyanabb, mint eddig volt, és perre megy a folyamatosan meghibásodó gépe…..
Tavaly igazi csapást mért sokezer más család mellett Homárékra is az Állatkert, amikor váratlanul és hiperbrutálisan megemelte a bérlet árát. Így lett a havi 8-10 állatkertezésből havi 1. Úgy látszik a pénztári eredmények is a lépés értelmetlenségét igazolták, mert most…..