Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murmuska

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A falu ahol születtem a múlt század első felében nagyon otthonos volt olyan, mint akinek gazdája van. Magán hordozta a magyar falusi élet minden jó és rossz tulajdonságát. Az emberek sokat dolgoztak a földeken, ki a sajátján ki a másokén. A legfontosabb munkaadók a gróf Tiszák voltak nemzedékeken…..
Szinte már rosszul lét határán olvasom a kommenteket egy-egy bejegyzés alatt. Árad belőlük a rosszindulat, a fröcsögés, a rossz tapasztalat élménye, a meg nem értés. Sokan úgy vélik az orvos valamiféle állatfaj, akit az országban dolgozók etetnek, hagynak szaporodni és ez az…..
murmuska 2010.04.21 10:25:45
Egy igaz történet a magyar egészségügyről!
Febr.10-én reggel megérkezek a lányomhoz vidékről B.p.-re, ahol egyetemistaként lakik egy XI. ker. albérletben.
Hasmenése van napok óta, s ebből adódóan hozzájön egy kis nőgyógyászati probléma is. Hívom a körzeti orvosát, akihez akártyáját leadta, de az nem található, helyette az aszisztensnő mondja,hívjuk az ügyeletet, azok tovább passzolnak a mentőkhöz. Azok elég gyorsan ott vannak, és telefonálnak több kórházhoz, hogy hol tudnák fogadni a lányomat,Aki igen gyenge elesett állapotban van.A Szent Imre kórház fogadott bennünket, ahol az első vizsgálatok viszonylag gyorsan megtörténtek. Ami ez után következett az felfoghatatlan számomra, este 7 órakor még nem volt zárójelentés a lányom egyre fáradtabb és kimerültebb volt. /de.11órakor érkeztünk./Én ekkor már otthagytam, hogy tudjak neki valami diétás ételt készíteni az albérletében.A lányom fél 9-kor hagyta el a kórházat a barátja segítségével, de még akkor sem kapott zárójelentést, arról, hogy mi okozta a hasmenést lázat stb. Ezt a mai napig nem tudjuk. Szerencsére a körülötte lévők ápolásának köszönhetően szépen rendbejött egy hét elteltével, és ez nem az egészségügynek köszönhető. Ja és a tájékoztatás az aszisztenciától, hogy miért kell ennyit várni egyenlő volt a nullával. Itt nem az orvosokkal volt a baj, a kiszolgáló személyzet volt aki visszaélt a beteg türelmével. Felháborító volt ahogy nem tájékoztattak és viselkedtek nem csak velünk, más betegekkel szemben is.