Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ppeti78

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedd délutánig még mintegy száz bérlet vásárolható meg az IBUSZ-irodákban, a csomag tartalmazza a szlovén–magyar belépőt is, erről Gaál Sándor, az IBUSZ sportiroda vezetője tájékoztatta blogunkat. A ljubljanai vb szervezői kedd 16 óráig meghosszabbították a magyar…..
ppeti78 2010.04.19 21:42:39
@serjtankian: A bérletek a Ticketexpress hálózatában kaphatóak, a szerencsétlen IBUSZ csak egy ügynök, aki értékesíti ezeket a jegyeket. Se az árat nem ő határozza meg,se azt, h mikor mennyit dobnak a piacra. Ne bántsuk már őket ezért, semmi közük hozzá......
A magyar válogatott remek támadójáról műanyag bábuk készültek, Vas János az első, akit ilyen fiatalon megszobortak a szapporói hősök közül. Hajtás alatt kiderül, szinte jobban néz ki, mint a fejlécünkben látható figura. Történetünk során először nyereményjátékot…..
Minden idők egyik legizgalmasabb divízió 1-es világbajnoksága következik. Nagy öröm, hogy a tavalyi tragédiával szemben idén semmi sem zavarta meg a magyar válogatott előkészületeit. A játékosok és az edzők minőségében-hangulatában remek felkészülésről számoltak be. Igen…..