Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aranybk

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Összesen közel 2 évet dolgoztam egy…..
aranybk 2010.04.17 21:17:08
@New Flavour: Zsuzsa egyfajta látásmódját a training mgr-e nem tudta "átformálni"? Mert akkor tulajdonképpen ez volt az ok, nem a megjegyzése!? Nincs ezzel semmi gond, hisz a munkáltatónak joga van eldönteni, hogy kivel akar együtt dolgozni, de akkor ezt kell mondani neki!

A törzsvásárlók általában ismerik az állandó kasszásokat, és még jobban megkövetelik a figyelmet, szinte otthon érzik magukat éttermeinkben, ezért majdhogynem kizártnak tartom, hogy ne szólt volna ott, és akkor, hogy Kedves Zsuzsa, ezt mégis kire értetted? Sztem ez a levélíró vagy törzsvendég nem volt, vagy csak egy "kedves" kolléga, akinek az szúrta a szemét, hogy Zsuzsa előreléphet. Pont ezért bántó, hogy nem áll ki mellette senki! 2 éve a cégnél dolgozó emberke, alkalmas kisvezetőnek, jó kasszás, stb... és jön egy ilyen baki, és repül. hm... fura
"Lehet, hogy a területi vezető nem alaposan megfontolt döntést hozott, de az is lehet, hogy Te sem hoztál volna más döntést az Ő helyében, pláne akkor nem, ha nem is ismeri a Te verziódat." --> KÖNYÖRGÖM! MIÉRT NEM??? Ez a baj! Ismerje meg! Nem belőlük, miattunk vagyunk jó étterem? Ők állnak ott több órán keresztül, ha ők nincsenek, nekünk kell majd odaállni, ami ugye egyikünknek-másikunknak már elég kellemetlen lenne (sajnos), hát akkor annyit nem érdemel, hogy megkérdezzük, és megtudjuk?
Dehogynem.
aranybk 2010.04.20 14:40:30
@ex-vendéglős: fúúúú, nagyon egy hullámhosszon vagyunk! Teljesen egyetértek veled. Kár, hogy elmentél a cégtől, még ha nem is tudom ki vagy :( Talán dolgoztunk is együtt, talán engem is sikerült beazonosítanod, nem tudom, mindenesetre ha munkanélküli leszek szívesen dolgoznék veled :) Minden jót!