Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antibaki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bennfentes információk szerint az Apple vezetői sűrűn látogatják az AMD főhadiszállását, a pletykák szerint azért, mert az Apple a csipgyártó új processzorait vizsgálja a jövő Apple desktopjai és notebookjai számára.A lépés nem előzmény nélküli, érezhetően feszültebb a…..
antibaki 2010.04.23 00:35:28
@mcs: az csak egy, és nem is biztos, hogy fontos opció, hogy ha megvenné az apple az AMD-t akkor gyárthatna külsősöknek is. Tehát a termékpaletta talpraállítása az nem biztos, hogy érdekes.

Nem vagyok matek agy. De nem bonyolult számítás, hogy hány gép megy el egy évben, laptop, mini, imac, macpro. Ezekbe most is kell venni procit. Veszik is, az inteltől. Na ha ezt elkezdik saját maguk saját maguknak gyártani, olcsóbb lesz a ráfordított költség, pontosabban azt a 7 milliárdot kell elosztani a gépekre, hogy egy gépre fajlagosan hány dollár jut egy évben ebből. És máris megvan, mennyibe kerül egy processzor. Ha ez annyi vagy olcsóbb, mint amit az intel kér érte, akkor megéri.

Ráadásul: ha sajátod a proci és a vas és az oprendszer is, akkor optimálisabb gépeket lehet kihozni. És az megint nyereség. A usernek meg ha a gépe hasít és atomstabil, tök mindegy, hogy mi van a gépben.
A hétfői bréking news egyértelműen az iPhone 4G prototípusának megtalálása és felboncolása volt: a Gizmodo napokig nyomkodta a telefont, majd röviden ismertette a részleteket, amikből kiderül, hogy az új készülékben előlapi kamera, vaku, nagyobb üzemidejű akkumulátor lesz,…..
Önkormányzati és országgyűlési képviselőt, emiatt lemondott polgármestert, és indexes újságírót is megfenyegettek, lejárattak, rágalmaztak a kétes ingatlanügyletben érdekelt felek...
antibaki 2010.04.19 10:12:29
Bocs, hogy beleszólok, Népszabóban most olvastam a felmondást. Magam MUOSZ tagként szólok, mert látom, már az is kérdés, ki szólhat és ki nem, mit és mit nem. Meg az is, ki jön nickkel, ki nem - hogy kit takar erminavet, persze mint nick, sejteni lehet, de hát az is csak egy nick.
Ugyebár.

Ami a cenzúrát illeti, természetesen ez cenzúra. Vegytiszta. És jelzem, hogy akkor is cenzúra, ha egy kész anyagból megjelenés előtt törölnek felsőbb utasításra. Az speciálisan netes ügy, hogy utólag, megjelent cikkből valaki kihúz bármit. Hiszen egy nyomtatott médium esetében ez igencsak nehéz lenne.

Az, hogy egy szerkesztő vagy akár maga a főszerk. töröl egy bekezdést, az több okból gáz. Egyrészt ha ez egy oknyomozó helyzetben történik, egyértelmű, hogy nem az indexen amúgy erősen jelen lévő nyelvi problémák miatt töröltek, hanem mert beszartak. Mert külső-felső érdekeket sért. Ezt itt erminavet (valami állatorvos lehet... a vet-ből következtettem) is beismeri.

Nem mellesleg: tudtommal Bodoky Pulitzer-emlékdíjas, tudtommal UP nem, tudtommal Ermina se. Nem tudom, hogy másnak jelent-e ez valamit, de azért ha ezt szakmának tekintjük, márpedig ez akkor is szakma, ha a netes formáit űző-hajtó végzi, anélkül, hogy értelmes mondatot tudna írni, szóval azért valami jelentése csak van annak, ha egy szakma azt gondolja, hogy egyik tagja érdemes arra, hogy kapjon egy kis-puliztert.

Hát így.

Az pedig, hogy az index mennyire bulvár újság, vagy mennyire nem, szerintem aki olvas újságot, annak ez nem kérdés. Az. Épp ezért gond nekik bárki, aki valódi újságírást csinál, mert útban van. Hiszen a Velvet tuti kasza, az ilyen rázós ügyek meg kellenek a francnak, csak a gond van velük, még bíróságra is járhat a főszerk. Ő meg mint tudjuk, inkább horgászik.
A professzionális hazugság, a high quality megtévesztés mocska. Rendes ember nem adja ehhez a nevét, arcát, hangját. (azt főleg nem) egyedül talán Cserhalmi Györgynél értem, aki az Új Színháznak is grundolt ezzel. Szőke András mivé lett? Öreg, sértett exkandúr. Hány nőt tudsz egymás után…..
Szuperaktuális Utazó iPhone-résszel jelentkezünk, a témát sehol sem lehet kikerülni, újra eltelt négy év, mentünk ikszelni. Az Appleblog persze a saját módján dolgozza fel a témát, azt a momentumot megörökítve, ahogy a későn kelők kénytelenek voltak utcahosszt sorban állni…..