Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nandiii

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.21 22:29:09
Hogy mennyire imádom a technikát... Headsetem elég durván kontakthibás lett, úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi legyen. Már a LEGO-s videónál is szinte csak úgy tudtam felvenni, ha a fejemet balra döntöm, jobb lábamat felemelem és bal karommal hullámzó mozdulatokat tettem. Azóta…..
Elhatároztam, hogy rendszert csinálok belőle, berakom a mestert is a blogra, akárhányszor ad ki valami újat. Már csak azért is, mert többen mondták, hogy amit ő csinál az "szar", és ezen változtatni akarok. Ő nem szar, ő egy zseni. Még akkor is, ha ennél volt már jobb…..
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
Rossz PC játékok sorozat X-Boksz 2007.08.30 22:27:00
Új gazdaságos fotót kaptam. Most "moRti" talált valami érdekeset.Ezt az új konzolt szerintem a Word helyesíró-programjának köszönhetjük, nekem is rendszeresen átjavította a boxomat boksz-ra. Csak hát, könyörgöm, azér mégsem kéne ezt így kirakni...És mintha ez nem…..
Csaba küldte nekem a képet a gazdaságos hipermarkatből.Mielőtt valaki azt hinné, az a poén, hogy mennyi saját szovtverük van, nem az ...Ha már a gazdaságos bolt, jó sok idő után újra voltam ott, látva jó pár bemutatott játékomat (Mesterlövészből már csak 1 volt, úgyhogy…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
Nos, elérkezett a videókészítésben az a pillanat, amikor a játék tesztelése és egyéb előmunkálatok után, szerettem volna felvenni a jeleneteket...Elkezdtem játszani a játékot, hogy bemutassam milyen hihetetlenül botrányos az irányítása.Csak most ment a felvétel gomb. És valami…..
Klaudia küldte nekem ezt a borítót és esküszöm, mintha Tiger Woods-ra bokszkesztyűket erőltettek volna.Annyira beizgultam ettől a borítótól, hogy mindent megteszek, hogy egyszer letesztelhessem.Tökre meghatódtam, hogy egyesek még nyaralás közben is gondoltak a kis blogomra.Csaba…..
Nandiii 2007.08.19 18:08:00
freddyD valaki feltöltötte az összes videódat a www.moobs.hu-ra és onnan szedegetik le a videókat, nem kellett volna a beleeggyezésedet adnod ebbe, és ez nem árt az oldalnak, hogy onnan letöltik és nem hogy itt néznék meg inkább? én ezt nem hagynám...
Hellósztok Már napok óta gondolkodom egy új intrón, van pár jó zeném, ami passzolna, de hátha másnak is van valami jó ötlete.Legyen az a rész egy dalból max 20 mp (legyen befejezhető), de ha valaki nagyon frankó, rapper, operaénekes (stb) vagy van egy bandája, és…..
Nandiii 2007.08.06 21:04:31
bocs, hogy reklámozok, de ha ráértek, akkor nézzetek rá erre a honlapra:energy_gamer.extra.hu/news.php
saját készítésű videók , cikkek, vélemények, stb, még bővülni fog az oldal
A játék, melytől a Call of Duty csak tanulhat...Soundtrack:Insane - Set it on meMicheal Jackson - Bad..