Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mzperx

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszkisdoboz 310. Epilógus 2020.05.28 14:11:14
Katonák, rendőrök és tűzoltók! Kedves volt kollégáim, volt tanítványaim, volt ügyfeleim! Tájékoztatlak benneteket, hogy 2020. június 01. napjától megnyitom ügyvédi irodámat Kecskeméten. Szeretettel várlak benneteket ügyes-bajos dolgaitokkal. Jussak eszedbe, ha céget akarsz alapítani, vagy ha…..
Minden történetnek van vége. Az én történetem vége most érkezett el. 2020. február 24. napján a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa helyben hagyta a Debreceni Törvényszék katonai tanácsának felmentő rendelkezését, vagyis jogerőre emelkedett a határozat. Megszabadultam tehát az utolsó büntetőügy…..
Két hónappal ezelőtt kihirdetett ítéletében a Debreceni Törvényszék katonai tanácsa teljes körűen felmentett a viszkis doboz ügyként elhíresült ügyben az ügyészségi vádak alól. Az első fokú bíróság ítéletét írásba foglalta, tehát megint léptünk egyet előre a 9. éve folyó…..
Mzperx 2019.05.13 18:39:07
@Kelly és a szexi dög:
Soha nem volt semmiféle bizonyíték, csak egy aljas ember egyetlen állítása. Normális ügyészség nem emelt volna vádat sem.
Ez olyasmi, mintha az én állításomra, h orbán egy aljas tolvaj (ami igaz is) az ügyészség bevágná a dutyiba a miniszterelnököt. Persze vele ez nem történhet meg Poltnál.
Mzperx 2019.08.31 23:10:02
@Boycie: Elismerem azt, h a korrupciós tevékenységet nehéz bizonyítani. De miért nem használják fel a titkosszolgálatokat annak bizonyítására? Meddig tart lehallgatni a delikvenseket, meddig tart megfigyelni őket, adatokat gyűjteni stb. Dolgoznia kellene a bűnüldözőknek és az ügyészségnek nem kellene szimpla elképzeléseket, jelen esetben politikai érdekeket vinni a bíróság elé.
Többször leírtam már, hogy a Tábornok-per szerintem tipikus koncepciós per. Ez egyre világosabbá válik számomra. Hogy miért? Mert a koncepciós perek a nyilvánosságnak szólnak, céljuk az elrettentés, megfélemlítés, megsemmisítés, a diktatúrák kedvelt eszköze, és mondjuk ki…..
Mzperx 2015.02.04 09:15:16
@gurmaizitaegybüdöskurva:
Na, ide figyelj, te szerencsétlen!
Már a "fedőneved" is árulkodik arról, hogy milyen mocsadék vagy.
Mondok egy példát, hogy te is megértsd! Ha én bemegyek a rendőrségre/ügyészségre és azt mondom, hogy megerőszakoltad az anyádat. Emiatt téged letartóztatnak, előzetesbe tesznek és követelik, hogy valld be tettedet, majd bíróság elé állítanak és 5 éve húzódik a pered és még kb. annyi ideig tartana a befejezésig, akkor te mit szólnál? Mindezt egy állításra, amelyről mindenki tudja, hogy nem igaz, de meghurcolnak, mert ez a politika érdeke. Ekkor sem ágaskodna az igazságérzeted? A koncepciós per lényege nem akkor teljesül, mikor befejeződik a per, hanem maga a folyamat a koncepció, egy ember vagy sok ember kikapcsolása a normális társadalmi életből a célja, a maga mérhetetlen erkölcsi és anyagi károkozásával az ártatlanul megvádolt szempontjából.
Remélem elég világos voltam. Ha ezután sem értetted meg, akkor menthetetlen vagy!
Mzperx 2019.02.19 23:08:50
@gurmaizitaegybüdöskurva:
Látom nem értetted meg a példabeszédemet.
Igaz, milyen elképzelhetetlen , h egyetlen hazug "vallomásra" leültettek előzetesbe vagy 10 embert? Pedig ez történt a Tábornok perben, de hát hiába beszélek, mert nem hiszed el, hiszen nem is ismered a történetet, legfeljebb ezt az egy fejezetet, a 204-est.
No, akkor lapozz az elejére, mert onnan megtudod, h a bíróság ismét felmentette a blogírót 2019.01.31-én. Az ügyészek folyamatosan próbálják megvezetni a bíróságokat, de valahogy nem sikerül nekik. Miért? Mert a hazugságokat nem fogadják el - nagyon helyesen! Az ártatlanoknak okozott kár akkor is mérhetetlen.
Mzperx 2019.02.22 10:33:53
@gurmaizitaegybüdöskurva:
Igazából méltatlan számomra az, h egyáltalán szóba állok veled. Úgyhogy itt be is fejeztem. Nyasgem!
Csont nélkül felmentett a bíróság a katonai ügyészek minden vádpontja alól. Ártatlanságomat most már bírósági ítélet is megerősíti. Nem is egy, hanem kettő ténybírósági ítélet. 2019. január 31. napján hirdette ki ítéletét a Debreceni Törvényszék katonai tanácsa a Tábornok-perben. A katonai…..
Mzperx 2019.02.02 11:36:14
@Minden ballib bérretteg:
18 perc 22 mp-től hallható Dr. Fapál László rádiónyilatkozta a Klubrádiónak a Tábornok perben hozott felmentő ítélete után.

www.klubradio.hu/klubmp3/klub20190131-162854.mp3?fbclid=IwAR11u5ifvCR8YT5hXfApjc3_YjockdSXV0VdDiUOVZcJ0Tu3NQ-WZE9xNlI
Mzperx 2019.02.02 11:44:54
@Nancsibacsi:

Ezt a butuska "3 lakást megvett" fidesznyik propaganda szöveget már sokadszor korrigálom a valóságnak megfelelően:
Első lakás: az első felesége vette meg, aki egyébként igényjogosult is volt rá.
Második lakás: vidéki helyőrségben történő lakásépítéshez felvett 4 millió Ft kamat mentes kölcsönt, amit lejárati idő előtt visszafizetett.
Harmadik lakás: na, azt tényleg megvette a törvény szerinti 30 %-os áron.
Mzperx 2019.02.05 17:35:48
@Mzperx:
Basszuskulcs! Már én is hülyeségeket írok (ennyi idő távlatából!): csak 3 milliót vett fel a "második" lakásra...
Most már lehet látni, egyre érzékelhetőbb a fásultság a Tábornok-perben. A nyolc éve folyó eljárás felőrölte a védelmet is. A védő ügyvédek egyszerre vannak könnyű és nehéz helyzetben, hiszen a Tábornok-per megismételt eljárásában alig született valami nóvum. A kaposvári alapeljárásban már mindent…..
„Ha kóros elmeállapotban vagy és beveszed a tudatmódosító szert, akkor olyan állapotba tud hozni, hogy süt a nap!” – mondta dr. Zacher Gábor a Tábornok-per 2017. szeptember 7. napján tartott bírósági tárgyalásán. Tehát három fontos állítást mondott a közismert és elismert szakértő: Oláh János…..
Mzperx 2017.09.10 14:33:23
@NaNehogyMár:
A Frontin kombinalva volt Rivotrillal es Xanax-szal! Ugy azert mar egeszen mas a hatasa.
Ha Magyarorszag lakossaganak 20%-a tenyleg szed Frontint, akkor mar tudom, hogy honnan szarmazik a fityesz szavazotabora...
Mzperx 2017.09.29 19:43:27
@krokodil2008:
Igazad van teljes mértékben, de ez a bírói mérlegeléstől függ, ha akarja figyelembe veszi, ha akarja nem. És éppen ez a gáz, mert az ügyészség semlegesíteni akarja a korábbi legnagyobb szaktekintélyek által írt elmeszakértői véleményt, nevezetesen, h a vádaskodó tábornok - a Stockholm-szimdróma alatti, begyógyszerezett állapotban - csak szabadulni akart a börtönből és ezért írt alá mindent, amit az ügyészség elé tett. Magyarul: ártatlan embereket hamisan vádolt és nem csak egyet, hanem majdnem mindenkit, aki vád alatt van.
Bár a sukorói telekcsere nem jött létre, s emiatt nem épült meg a Gyurcsány kormány idején tervezett beruházás, a King’s City kaszinóváros sem, de hűtlen kezelés kísérlete miatt mégis letöltendő szabadságvesztésre ítélték a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő két egykori vezetőjét. Császy Zsolt a Magyar…..
Mzperx 2017.08.28 16:13:56
@ulpius66: Jó a fantáziád! Menj el ügyésznek! Alkalmas vagy rá!
A Tábornok-perbe csomagolt viszkis-dobozos ügyben a „legfontosabb” momentummá az vált, hogy Oláh János extábornok kihallgatható állapotban volt-e 2010-ben vagy sem. Az elmeorvos-szakértők saját szakterületük, az ember tudata és pszichéje tekintetében megállapították, hogy dekompenzálódott…..
Akarja a tök ezt túlspilázni, de engedtessék meg, hogy vannak olyan helyzetek, amikor egy repülőgépen nem a jófejség kategóriájába esik az információszolgáltatás, hanem az a kötelező tájékoztatás része. Hajnali 6.15-ös Wizz-gép, beszállítás rendben lezajlik, 6.05-kor ajtó bezár, keresztbe…..
Büntetés jelleget öltött a hetedik éve tartó eljárás az un. Tábornok-perben. Az ügyészek 2010-ben törvényen kívül helyezték magukat, azt gondolták, hogy bármit megtehetnek büntetlenül. Ezek az ügyészek elvesztették ügyész jellegüket, és most igyekeznek a végtelenségig tartó eljárással az emberek…..
Mzperx 2017.04.20 10:41:20
@Legeslegalja:
Hazugsag amit irsz. Az "elso lakas"-t a volt feleseg vette meg. A "masodik lakas"-hoz 3 milla munkaltatoi kolcson volt, amit visszafizetett. A "harmadik lakas" kedvezmenyes vetelara az kivetelesen igaz, a birosag jogeros felmento itelettel bizonyitotta a jogszeruseget.
Menj es hazudozz a megbizoid (888, Ripost, Pesti Sracok stb.) oldalain!
„Asztalt terítesz nekem, ellenségeim szeme láttára” (Zsoltárok könyve 23). A Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa a Kaposvári Törvényszék anno 2013-ban, a viszkis dobozos ügyben hozott felmentő ítéletemet hatályon kívül helyezte és megismételt eljárást rendelt el Debrecenben. Azonban minden…..
Mzperx 2017.03.27 14:14:44
@Ballib cenzúrázók réme 25:

Kedves Fapál maffia úr!

Mivel elég hosszú a keze még mindig, tessen már szíves elintézni a felszabadulását ... Többen várjuk sorsa jobbra fordulását... Már eleget teccet szivatni az ügyészséget...
Rengeteg mítosz és tévhit övezi még mindig a fogyatékos emberek lakhatása körüli vitákat. Miért nem jó nagy intézetben élni, annak ellenére sem, ha ott gondoskodnak az emberről? Miért tolunk ismét milliókat egy korszerűtlen rendszerbe? Kozma Ágnes szociálpolitikus szerint ezekben a hónapokban…..
Mzperx 2016.11.13 11:41:37
@Éhes ló: Csak addig ez a véleményed, amíg az édesanyád nem kerül ilyen helyzetbe - mondjuk egy agyvérzés miatt. A társadalombiztosítás lényege, hogy tenmagad is nyomorék lehetsz egyik pillanatról a másokra. Mindenki fizet egy kicsit, hogy a szerencsétlenül jártak élhessenek. Te nagyon antihumánus vagy és jelenlegi egészséged tudatában legyilkolnád az elesetteket. Pedig már akár holnap a "nyomorékok" közé tartozhatsz!
Ez nem szép dolog az én erkölcseim szerint. Forrás meg rengeteg van, csak ellopják a hozzád hasonszőrűek.
Bárhogy akarja a végtelenségig húzni az időt az igazságszolgáltatás minden szereplője, a Tábornok-perbe ágyazott utolsó büntetőeljárásom, ha akarják, ha nem, már Debrecenben is a végkifejlethez ért. Ez az utolsó per, amiben megpróbálnak még elkaszálni, hogy kik? Névleg a katonai ügyészek. Két…..
Mzperx 2016.11.13 11:23:30
@VaradiJanos: és @kissiú:
Az eszetekbe se jut, hogy ártatlanul vádolják a blogírót. Ne magatokból induljatok ki! A fidesz maffia elszámoltatása nem csak ebben az esetben mondott csődöt, hanem szinte mindegyik koncepciós perben.
Miért van ez? Mert alap nélküli, hazug perekről van szó, a cél csak egyes emberek tönkretétele és meghurcolása politikai haszonszerzés reményében.
Mzperx 2016.11.13 11:27:56
@Mzperx: kissiú-t megkövetem, Éhes lónak szólt az előbbi üzenetem párban Váradi Jánossal.
„A kiválasztott hazugságból maradandó tény lesz, igazsággá válik – mondja Winston az Igazság-minisztérium alkalmazottja”. (George Orwell, 1984) Az előzetes letartóztatásban lévő egyik honvéd ezredes utolsó kihallgatásának a legvégén, amikor védője szerint is már a levegőben lógott ügyészi…..
Mzperx 2016.10.02 10:22:25
@krokodil2008: November 10.
Megérkezett lakás-ügyben a jogerős írásbeli ítélet. Ezt az ítéletet az ügyészség nem akasztja ki az Ügyészi Dicsőségek Falára! Keresztes Imre főügyész sem keretezteti be és teszi ki irodájában közszemlére. Azonban egyetemi oktatásban, illetve jogi szakvizsgázók számára igazi csemege lesz, mert amit…..
Mzperx 2016.08.21 12:58:57
@luis5:
Ugyanúgy, mint orbán és még legalább 1 millió magyar, akik megvették a tanácsi lakásaikat. Akkor őket is el kell ítélni! Nem fogod fel?
Mzperx 2016.08.21 13:16:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Orbán elvtársad még jellemtelenebb alak, hiszen félmilláért vette meg a kibundázott V. kerületi lakását, amit 63 milláért adott el. Az ő erkölcsi megítélése nem tükröződik a megválasztásában!
A bíróságok nem erkölcsi megítélés alapján dolgoznak, hanem törvények alapján. Éppen azért, hogy egyes patkányok erkölcsi megítélése miatt ne lehessen börtönbe dugni ártatlan embereket.
Még legalább 1 millió magyar megvette a tanácsi lakásukat. Akkor őket is el kell ítélni! Nem fogod fel?
Mzperx 2016.08.21 21:07:56
@krokodil2008:
Ha lett volna bűn, törvénytelenség, akkor a bíróságok nem próbáltak volna teljes erővel kimenekülni az eljárás alól, hogy ne nekik kelljen tárgyalni az ügyet. A bírók nagyon is jól tudták, hogy az ügyészség kamuvádirattal kamupert (koncepciós pert) csinál. De mivel a saját karrierjüknek sem ellenségei (fidesz igazságügyi terrorja), próbálták tologatni, szabadulni az ügytől, hogy ne nekik kelljen ítélkezniük.
A kicsi, senkit sem érdeklő ügyekben (is)előfordul, hogy teljesen ártatlan embereket csuknak börtönbe hosszú évekre, akik belehalnak, vagy öngyilkosok lesznek a személyüket ért igazságtalanság miatt. Emiatt pedig senkinek sincs lelkiismeretfurdalása...
Tíz évvel ezelőtt vásároltuk meg szolgálati lakásomat a Honvédelmi Minisztériumtól. Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos (volt katonai ügyész és szolgálati lakásvásárló) feljelentése alapján hatodik éve folyik a büntetőeljárás. Eddig tizennégy bíróságot járt meg az ügy. Első fokon bűncselekmény…..
Mzperx 2016.05.23 08:55:07
@clemens:
A viszkisdoboz.blog.hu az egyes számú bejegyzéssel kezdődik. Annyi ideje persze kevesünknek van, hogy végigolvassa a több száz oldalt, mert ez egy hosszú történet, a hatodik éve folytatódik.
Úgy lehet kimenni az első beírásra, hogy rákattintunk a jobb felső oldalon a VISZKISDOBOZ feliratra, és akkor előjön az összes fejezet.
Simicskó nertárselvtársminiszter kicsinálta a katonai ügyészek vádját. Jól betett nekik. Az egyetlen tisztességes lépésük lehetne a vádelejtés. Vagy ha felállnának és átadnák civil ügyészeknek az egyébként polgári és nem katonai bíróság előtt folyó lakás-ügyet, mert azt kívánná a becsület. Ez a per…..
Mzperx 2016.04.25 17:14:42
@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2:

Megint itt vagy! Hiányoztál! :D :P

Mivel ismétlés a tudás anyja, bemásolom ide a 226. fejezetben egyszer már a kommentekben elhangzott - Fapál Orsolya által írt - koncepció nélküli igazságot, amely bizonyítja, hogy egy lakást vett meg Dr. Fapál László a Honvédségtől, az utolsót, ami a per tárgya:

"Tisztelt Kommentelők!
Köszönöm támogató és baráti hozzászólásaikat! És köszönöm azokat is, amelyek inkább a tényszerűség helyett a személyeskedést választották! Az is sokat mondó!
Bár én nem azért írtam, hogy jogászkodjak, vagy magyarázkodjak, de pár kérdést azért mégis tisztáznom kell.
1. Tény, hogy Laci első felesége megvette akkori lakásukat és ehhez Laci hozzájárult, hiszen két gyermeke vele élt. De méltatlannak találom, hogy őt is belekeverik ebbe a szemétkedésbe. (Bocsánat a kifejezésért!)
2. Tény, hogy amikor összeházasodtunk, albérletben laktunk. Majd építkezni kezdtünk, mivel kisbabát vártam. Ehhez Laci kért munkáltatói kölcsönt, de a tényszerűség kedvéért devizahitelt is felvettünk. A munkáltatói kölcsönt az utolsó fillérig visszafizettük, tehát egyetlen adóforint sem maradt nálunk!
3. Tény, hogy később a megváltozott helyzet miatt kértünk szolgálati lakást. Megkaptuk. Törvényi előírásoknak megfelelően. Hozzáteszem, ezt az ügyészség sem vitatta! Férjem nyugdíjba vonulása után pedig meg is vehettük az akkori jogszabályi feltételek mellett.
4. Nem vettünk, nem adtunk, nem loptunk egyetlen lakást sem férjem gyermekei számára. Az, hogy a médiában a lejárató hazugság kampány során mi jelenik meg, nem mérvadó.
Még egyszer köszönöm, hogy kitüntető figyelmükkel követik a sorsunkat!"
Mzperx 2016.04.25 17:28:54
@Pierr Kardán:

Orbán már az első kormányzása alatt (1998-2002) ki akarta nyírni Dr. Fapált, mivel a Honvédszakszervezet jogászaként milliárdokat fizettett ki a HM-mel a katonák részére a sok-sok megnyert munkaügyi bírósági per eredményeképpen. Azok a katonák nem kapták meg a törvény szerint járó jogos járandóságukat, ő meg kiperelte Orbán első kormányából. Ezért ki akarta rugatni az egyetemi oktatói állásából és az Ügyvédi Kamaránál is intézkedett, hogy egyéni ügyvédi ügyvédként ne dolgozhasson. Ezek az ármányságok már akkor sok gondot okoztak, de abban az időben még működött valamennyire a súlyok és fékek rendszere, a bíróságok függetlenek voltak, saját pereit is megnyerte Dr. Fapál László, azaz a politikai akarat a megsemmisítésére nem működött.

Én remélem, hogy a mostani kísérletek is kudarcba fulladnak, mert a felajzott közhangulat ellenére nevezett bűntelen és ezt a bíróságok is átlátják.
Mzperx 2016.04.25 18:25:27
@Trackers:
Matolcsyval kapcsolatban feltétlen igazad van.
A véleményed egy vélemény, a tények pedig 3 kommenttel feljebb vannak Mzperx 2016.04.25. 17:14:42 írta.
Egy iroda sem működhet titkárnők nélkül. Szinte észrevehetetlenül simulnak bele az iroda mindennapjaiba. Egy jó titkárnőt nem is lehet látni, nem is lehet hallani. Egyszerűen csak van. De nélküle megáll az élet, mert ő az iroda lelke. A titkárnők mindenről tudnak, ami az irodában történik. Mindent…..
Mzperx 2016.04.21 20:34:12
@Ballib Cenzúrázók Lidérce 2:
Még anyádnak is vett lakást! Aki ezért meg tudott szülni téged - sajnos!
Baromarcú! Ne írkálj hülyeségeket!
Bocs, átvettem a stílust, de te csak ebből értesz. (Y)
Mzperx 2016.04.21 20:54:38
@CyberPunK:
Mi a reprezentációs italkeret? Az olyan, mint az orbán pálinkája.
Azt végképp kikérem a pilótatársadalom nevében, hogy a légvédelmi készültségi szolgálatot ellátó pilóta "csatakrészegen" szállt fel feladatvégrehajtásra. Akinek egy csepp józan esze van, az belátja, hogy egy vadászrepülőgép az nem bicikli, 10 milliárdos érték és mellesleg a pilóták nem öngyilkosjelöltek.
Mzperx 2016.04.21 22:02:56
@CyberPunK:
A G ruha nélküli repülésről én is hallottam, de az teljesen más, mint a "csatakrészegség". Nem éles, hanem csak ellenőrző feladat volt és a felszállási időnormákat ellenőrizték. G ruha nélkül legfeljebb nem húz az ember 6 G-t, oszt jónapot!
Nem tudom, hogy az ügyészek tudják-e, hogy katonai ügyész társaik a Honvédséggel fennálló szolgálati viszonnyal rendelkeznek, s mint ilyenek, jogosultak HM rendelkezésű szolgálati lakásra, amit meg is vásárolhatnak maguknak töredék áron, „mélyen a piaci ár alatt”. Ugyanakkor az ügyészség által…..
Mzperx 2016.04.02 08:28:55
@Burgermeister:
"2016. június 14-én a Fővárosi Ítélőtábla, mint harmadfokú bíróság nyilvános ülést tart a lakás-ügyben. Ahová szeretettel várom az érdeklődőket!"
Nem tudom, nem jártam-e volna jobban a sötét középkorban, amikor a bűnösség vélelme alapján istenítéletekkel döntöttek bűnösségről, ártatlanságról. Becsületességem vizsgálatának részeként egy forróvíz-próba vagy egy hidegvíz-próba dönthetett volna akár a lakás-ügyben is. Ha a víz, mint tiszta elem…..
Mzperx 2016.02.10 08:50:01
@Ballib Cenzúrázók Réme: Csak hogy mindenki értse:
A csatolt cikk tartalma hazugság, a Hír Tv, mint a fityesz kommunikációs ökle a tényeket mindig is elferdítette politikai megrendelésre. Nem luxus és nem óriás lakásokról volt szó, hanem másfél szobás odúkról, de közben valódi luxuslakások képeit mutogatta a hazug médium. A százmillió az meg tíz millió. Van egy kis különbség.
Íme a bizonyíték első kézből:
index.hu/kultur/media/2016/02/06/hir_tv-s_vezeto_az_igazsag_az_hogy_kiszolgaltuk_a_rendszert/
Mzperx 2016.02.10 09:03:19
@Ballib Cenzúrázók Réme:
Ja, és igen. A csúsztatások folytatódnak az akkor még nem geciző Simicska lapjában (mno.hu). A 73 négyzetméteres lakást az első feleség vette meg. A munkáltatói kölcsönt meg vissza kell fizetni!!! Most mindenkit a szánkra veszünk, aki kölcsönt vett fel életében??
Akkor ebben az országban nagyon sok ember követett el "bűnt".
Ne vegyetek be minden aljas kommunikációs trükköt!
index.hu/kultur/media/2016/02/06/hir_tv-s_vezeto_az_igazsag_az_hogy_kiszolgaltuk_a_rendszert/
Mzperx 2016.04.01 13:48:08
@krokodil2008:
Abszlút egyetértek a meglátásaiddal kedves Krokodil.

Az ügyészséget is emberek alkotják, nem jobbak és nem rosszabbak, mint az átlag. Az állandó fellebbezési kényszer megvalósítása butaság szerintem, és emberektől függ, lehet, csak egytől. Az államnak rengeteg költsége keletkezik a megismételt eljárásokból, ahol a perköltség már egy az egyben az államé. Sokszor, legtöbbször a politikai ügyekben fordul ez elő.

A koncepciós pereknek ez a lényege: nincs bűn, nincs bizonyíték, de per alatt tartani sokakat, hogy bünhődjenek a politikai nézeteikért és megbosszulni valamilyen régi fidesz sérelmet.
Miközben a Népszabitól kell megtudom, hogy mikor lesz a lakás-ügy harmadfokú tárgyalása, a Tábornok-per, az „évszázad korrupciós ügye” (by Fazekas ügyész) bizonyítási eljárása a végéhez közeledik. A vád tanúi után a védelem tanúi következnek. A 17 vádlottból csak Oláh János volt tábornokra,…..
Mzperx 2016.04.01 12:14:12
@CyberPunK: Az államtitkár az akkori jogrend alkalmazója volt, nem előállítója, mert ahhoz parlamenti képviselőnek kellett volna lennie.
A jogszabályokat alkalmazta a lakásvásárlásánál is törvénytisztelő módon. Ezen nincs mit rugóznia még az ügyészségnek sem, mégis vádat emeltek.
2015. november 19. napján a Fővárosi Törvényszék az első fokú, bűncselekmény hiányában bennünket felmentő ítéletet – nyilvános ülésen, bizonyítás felvétele nélkül – megváltoztatta és Juhász Ferenc volt honvédelmi minisztert és engem felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtott. Velem és feleségemmel…..
Mzperx 2016.01.17 09:57:13
@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Te most letolvajoztál 2 millió magyart, akik megvették az önkormányzati, szolgálati és egyéb jogcímen kapott lakásbérleményeiket a törvényeknek megfelelő vételi árért. Azért, mert te nem tartozol a kedvezményezetti körbe még nem kell fröcsögni.
És ne egy embert sújtsanak a semmiért politikai okokból, hanem mindet, helyesebben senkit, mert a jogszabályokat betartották és megvették azt, amiben laktak.
Mzperx 2016.01.17 18:46:18
@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!:
Miért nem az aktuális diktátort támadod, aki félmilláért vette a lakását és 63 milláért adta el? Ott aztán volt haszon!
Ez a szerencsétlen Fapál legalább kifizette a lakása harmincvalahány százalékát. Százával voltak ilyen lakáseladások abban az időszakban (10-15 éve) csak éppen rózsadombiak sokkal nagyobb értékkel. Vagy ott van Budai Gyula lakásvásárlása például. Miért pont ezt a szerencsétlent szúrták ki? Mert nem tartozott a un. politikai elithez és senkit nem érdekel a sorsa a volt és jelenlegi felsővezetők közül, miközben ők maguk ugyanígy elvitték a lakásaikat. A koncepciós perek még hagyján, de nem dolgozhat több, mint 6 éve a szakmájában és másutt sem.
A megnevezésed alkotmányellenes egyébként, Magyarországon nincs halálbüntetés. :)
Megkergült ez az ország. Első pillanatban azt hittem, hogy a katonai ügyészek helyett a vádat Kutron Katalin ügyész fogja képviselni. Ha nem ülök, biztosan leültem volna, amikor kiderült, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség egykori üdvöskéje, Kutron Katalin ügyész már nem a…..
Mzperx 2015.12.11 13:39:26
@s: Hmm. Mindenkinek jobb lenne, ha az értelmi képességekben lennél a felső két és fél százalékban, nem anyagilag.
Felmerül bennem a kétség, hogy akinek ilyen modora van, az hogy lehet a jól keresők között? A szövegedből ítélve te raboltál, gyilkoltál a zséért... :(
Fapál Orsolya vagyok. Anya és feleség. Az elmúlt öt évben nem szólaltam meg, de most elég volt! Hogy miért éppen most? A kérdés jogos. Eddig hittem, bíztam, meg voltam róla győződve, hogy férjem ártatlansága megerősítést nyer a bíróságon. A Törvényszék majd helyre…..
Mzperx 2015.11.23 15:14:36
@Éhes ló: Én még az állatokkal sem szoktam hülyéskedni, nemhogy emberekkel. Az előző hozzászólásomban leírtam, hogy az a három lakás egy. Tessék értelmezni a mondataimat.
Mzperx 2015.11.23 19:23:18
@Éhes ló: Kicsit unom már, de utoljára megismétlem:
nem történt törvénysértés, bármennyire is tiltakozik az ön igazságérzete. Itt csak szívatás megy, mert valaki haragszik valakire. És nem az ön haragjáról van szó.
C'est la vie - mondhatnám én is.
Mzperx 2015.11.24 08:39:41
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Miután te mindenkit lecsukatnál, vigyázz, nehogy magadat is börtönbe csukasd véletlenül!!! :D :D :D