Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naszoszo

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Isten mintha játszana velünk ezzel a vírussal, mi meg nem figyelünk a segítségre, amit a játékhoz adott.    *** Szinte az eleje óta tudjuk, hogy áldozatait erősen megjósolható körből szedi, és akkora hatalmas mintánk van már a világból, hogy elég pontos statisztikák írják le azt is, kik…..
naszoszo 2020.04.20 16:46:23
@232323: és anyukád?
naszoszo 2020.04.20 16:48:35
@Sir Galahad: minden nyugdíjasnak kb. 5%-kal csökkent az infláció miatt, ami most kb. 7%-os lehet.
Egy különös állásfoglalás kapcsán a NAIH sárga jelzést, de lényegében zöld utat adott arra, hogy az Origo szerkesztősége felhasználjon egy olyan, a Momentum Mozgalomra vonatkozó szervezeti ábrát, ami máskülönben nem nyilvános, és ami a Momentum szerint "nem közszereplő" párttagok, segítők neveit,…..
Mellékes, hogy jogos-e egy nagyhatalom álláspontja, ha el tudja hitetni a világgal, hogy ő képviseli az igazságot. Más kérdés, hogy Tálas értékelése Oroszország és a Nyugat viszonyáról inkább szól a múltról, mint a jövőről. A Magyar Nemzet újságírójáé, Stier Gáboré az érdem, hogy a kettős mérce…..
naszoszo 2017.01.31 19:18:05
@Skankhunt42: Köszönöm érvelő, gondolkodásra késztető reakcióját. Az mondjuk homályos maradt, hogy mi az álláspontja. Két kommentje gondolat nélküli sértegetés. A téma pedig érdekes. Próbálkozzon valami érdemivel. Üdv
Mert Szent Pál előírja, könyörögni és imádkozni kell a királyokért és feljebbvalókért. És könyörögnek is: imalánc indult Orbán Viktorért...
A minap egy ökumenikus tévéműsorban a Fidesz érveit kidomborító politológus, Mráz Ágoston Sámuel figyelemre méltó okfejtéssel lepett meg bennünket. Ha elhangzik valahol - állította -, hogy hazudtunk reggel, délben meg este, akkor mindenkinek Gyurcsány Ferenc jut az eszébe. A kivételek közé tartozom,…..
naszoszo 2016.10.31 17:14:25
@MACISAJT: Nem lényeges, de a 2. kétharmadot már a fidesz umbuldálta meg.
naszoszo 2016.10.31 17:32:19
@MACISAJT: Körülbelül minden szava igaz volt. Gyurcsány ragyogó elme, de politikusként megbukott. Még mindig Öszödöt csócsálják oda-vissza, pedig az alapvető bűn a 2006-os választások előtt az igazság elmismásolása volt, a választók lebecsülése. Nem volt itt nagy titok, a tájékozottabbak (nem kellett bennfentesnek lenni) látták, hogy az addigi gazdaságpolitika folytathatatlan. De inkább, kiskorúnak nézve a választókat, lavírozott, ahelyett, hogy programot hirdetett volna. Nagy bűn, és még mindig nem értette meg, hogy ilyen alapon nem lehet a demokráciát reklamálni. Sajnálom.
naszoszo 2016.10.31 17:35:10
@ulpius66: Valószínűleg ősi degenerált családból származol. A lábujjáig sem érsz.
Néhány nappal a Népszabadság pánikszerű bezáratása után kiderült, eladták a Népszava kiadói jogát a svájci Jürg Marquard cégének...
naszoszo 2016.10.16 19:11:36
@Willkommenskultur: retkeske, csak megtaláltad a vesszőparipádat. Ne zavarjon, hogy az RTL európai nagy rádió-tévéhálózat, és semmi köze a zsidókhoz. Egyébként meg az legyen a legnagyobb örömöd, hogy akármilyen médiumot olvasol, hallgatsz, nézel, a saját ökörségeiteket látod viszont. Marha szórakoztató lehetsz ennyi változatban.
Illetve mindenki máshogy tudja. Néhány napja írtunk már arról, hogy az összesküvés-elméletek a magyar kormányt is elérték, annak apropóján, hogy a kormánytévé Bogár Professzor Lászlót használta föl arra, hogy támogassa a magyar külügy álláspontját az amerikaiakkal…..
naszoszo 2015.11.09 21:54:15
@Siger: Az 1. vh. idején a cionizmus periférikus jelentőségű volt. A német zsidók emancipálódtak, és eszükben sem volt elárulni Németországot azért, hogy egy sivatagi országba vándoroljanak.
naszoszo 2015.11.10 22:41:43
@Siger: Sikerült összehozni az antiszemita irodalom nagyjainak, Drábiktól Freefmannig koholmányait. Csak hát, a cionizmus a náci őrületig jelentéktelen gondolat volt. A Balfour-nyilatkozat (nem egyezmény, mert annak nyomára nem sikerült rátalálnom) pontosan megmutatja ennek akkori súlyát.
Amerikát a német tengeralattjárók akciói vitték a háborúba, véleményem l. előbb.
Izrael mérete nagyjából a Dunántúlé, méreteinek változása vihar a biliben, a palesztinok földje Jordániára is kiterjed.
Ha egy izraeli miniszter a palesztin terrortámadások hatására azt mondja, hogy ha a palesztinok szerint Izraelnek nincs joga a létezésre, akkor az fordítva is igaz lehet, akkor hülyeséget beszél.
naszoszo 2015.11.10 22:45:12
@Siger: Sajnos tovább már nincs időm - és más szakmám miatt felkészültségem sincs - az antiszemita irodalom általad ide szajkózott állításaival foglalkozni és vitatkozni, társalgásunkat befejezem.
  Akár reggelire, tízóraira, uzsonnára vagy vacsorára gyorsan összedobható, ízletes eledel. Ahogy mi szeretjük: Hozzávalók: 50 dkg tehéntúró, 25 dkg vaj, kis fej lilahagyma, kb. 5-6 cm hosszúságú póréhagyma, 5 evőkanál tejföl, 1evőkanál fűszerpaprika, 1 mokkáskanál…..
naszoszo 2015.11.01 19:27:41
@SzepiÁgi: Kedves Ági! Mindent lehet, csak más néven. A körözött a boxorka által leírt finomság. Amit Ön ismertetett, az egy ízesített tejfölös túró. Tudja, az idők változnak, de a krumplileves legyen krumplileves! :)
GasztroMenza Epres zabpalacsinta 2015.08.22 14:01:52
Klasszikus vékony palacsinta. Annyi különbséggel, hogy ez egészséges, mivel zabpehelylisztből készül. Ettől sokkal ízletesebb natúran is, mint a hagyományos palacsinta. Ha elkészíted, hidd el rászoksz erre a verzióra! Hozzávalók 2 személyre: 100 g zabpehelyliszt 2 tojás 300…..
naszoszo 2015.08.23 19:58:17
Isten létezésének kérdése több évszázad óta foglalkoztatja a filozófusokat és a teológusokat. Néhány hónappal ezelőtt két európai matematikusnak egy számítógépet, és az osztrák matematikus Kurt Gödel kapcsolódó tételét felhasználva sikerült matematikailag…..
Hajcsatok Szepesi jelenti 2011.08.15 15:19:00
Szepesi Györggyel hirdeti magát egy elegáns sportmagazin, a címlapon a jövőre már 90 éves riporter legenda fotója alatt a Mr. Rádió felirat olvasható. Szepesi tényleg tökéletes választás, élő sporttörténelem. Az Aranycsapat tizenkettedik játékosa. És talán első beépített…..
A mi házunk Jövőkép 2009.12.21 19:51:00
Amikor 2009. március végén megválasztottak az intézőbizottság elnökének, azt ígértem, hogy a közös költség nem fog emelkedni, amíg ezt a posztot én töltöm be. Az itt felvázolt jövőkép lényege az, hogy a közös költség fokozatosan csökkenjen, miközben a szolgáltatások szintvonala nő. Ez csakis, egy…..
Október végén furcsa "hirdetés" jelent meg a Klubrádió oldalán, amelyben azt kérték a hallgatóktól, hogy jelképesen fogadjanak örökbe 12 klubrádiós percet 12 ezer forintért. Nekünk sajnos akkor nem sikerült választ kapnunk a miértre, de az mmonline.hu-nak sikerült…..