Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geod

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti írást cenzúráztam. A miértjét nem kívánom nem kívánom kitálalni. Pedig az a pár mondat ért egyedül valamit az alábbi, így már snassz írásból. Bocsi!Az ORTT vizsgálatot indított a Petőfi rádió ellen a közszolgálati műsorszolgáltatók törvényének be nem…..
geod 2008.02.01 14:59:13
-azt fedik le ahová el akarják juttatni. Ennyi. És sztem ne te mond meg,h mit akar a Csillag...ha ő aszonta,h ez a cél és emiatt van akkor ezt kék figyelembe venni. Ha nem ez a cél akkor visszajutunk oda-a cél a nulla meló sok lové.Nekik.

-így van, mondom is, h sztem (és, pl., az ORTT szerint is) ez nincs így.:)

-a puhulás jól hangzik de ugye a törvények szerint nem lehet puhítani. A cafe már próbálta és elutasítva...

-egyik sem. a botránnyal van teli a sajtó, az is hall róla aki nem akar. Míg a másik esetben dolgozni kellett volna rajta.

-azért a fogalmazásodból (hagy ne idézzem ide őket, sztem tudod ezt te magad is) úgy tűnt, h éppen,h fikázni akarsz. És majd meglátod úgy 30 év múlva, milyen szar lesz ha nem tudsz majd hozzájutni ahhoz amit szeretsz vagy szeretnél...

-országügy: örülök,h így érzed-mint írtam, én nem. Persze, vannak normálisok is, persze, hogyne...de elönt mindent a magyar bunkó. Ez a véleményem, fenntartom.
Az meg,h külföldön járva is képes vagy megerősödni hazánk irányában...tisztelettel vegyes hitetlenkedéssel tekintek rád!:)) nekem vhogy tök más jön le, mikor megállnak a zebrán, mikor mindenki mosolyog, mikor a határtól pl. Semmeringig összvissz látok 20 reklámóriást, míg itthon ezzel elég 200 méter, stb, nem sorolom,nna.nem ide tartozik.:)

-nem, nem érdekel a sportrajongásod tárgya.:) mint írtam, elvi dolgokról beszélek. ami tény: augusztus óta írok nagyjából 6 hetene a rádiónak, legyenek olyan kedvesek és tájokoztassanak arról (úgyis,m tulajdonost..) hogyan tervezik ezt közvetíteni? Nos, egy árva sor nem sok annyit sem reagált a közszolgálat.

-nyílván nem minden ok a cafe-nál. de, szemben vele, az egész újpetőfi (mr2..vicces...) egy elvetélt próbálkozás.:))) :p

-sztem is van benne logika csak nekem ez gusztustalan: no meló, sok lové. ennyi, nem több.Amúgy meg: sztem azt kéne tennie a Suchnak amit a programjában ígért. az meg nem ez hanem ami volt...

-reakció: ennél többet gondoltam rólad, ezért nem írtam többet.:))) ugyanis: reakcio.hu, a címoldalon ott a cikk, annak a végén keretben amit bemásoltam. Amúgy nyomtatva a januári (legfrisebb!:P) reakcióban...úgyhogy, a cikk még friss,meleg..:D

-such fideszes önkorm képviselő vagy vmi ilyesmi csinovnyik is volt. baloldali befolyásról ennyit.nem véletlen, h mindkettő okádék banda megszavazta.
Megújult a Magyar Rádió arculata, és ezzel nevet is váltottak a közszolgálati csatornák. A Kossuth, a Petőfi és a Bartók adókat ezentúl MR1-Kossuth Rádióként, MR2-Petőfi Rádióként és MR3-Bartók Rádióként mutatkozik majd be a különböző felületeken, így például a…..
Hivatalos közleményben fejtette ki álláspontját a Magyar Rádió vezetése a Petőfi Rádió közszolgálatiságáról, miután az ügyben vizsgálatot folytató ORTT nem kérte ki a véleményüket. Az Index írta meg a múlt héten, hogy az ORTT vizsgálatot folytat a hallgatói panaszok…..
Én sokáig azt hittem, hogy a Kossuth, meg a Petőfi egy földalatti bunker mélyéről ad, a hatvanas évek közepén rájuk zárták a nehéz fémajtókat, azóta legfeljebb periszkóppal néznek körül idekint. Odalent por van, évtizedes penészfoltok, és pár raklap hatvanhármas…..