Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hidrotőke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1949-ben volt jó munkásnak lenni. Miközben a Nyugat lassan haldoklott, nálunk volt minden, amire egy dolgozó vágyhat: biztos munka, jó fizetés és jogbiztonság.  Munka jogán Lampart Üzemi Híradó, 1949. szeptember 29. Elnyomatásból, romokból országot építő, dolgozó magyar…..
hidrotőke 2013.01.28 12:25:02
@Wásztákhurwáh: Most viszont van: vajjal mézzel folyó kánaán, tündérmese tündérország. Kövérnek nem a nagyapja volt Aczél elvtárs titkára hanem ő.
A vezető elit egyes tagjai lecserélték a vörös csillagot keresztre, mert akkor muszáj volt párttagnak lenni.?!?! Vagy érdemes! Biztos érintett vagy.
Szép kis műsor ígérkezik megint. Csütörtökön a zalaegerszegi munkaügyi bíróság visszahelyezett tisztségébe két, a betöltött 62. életévük miatt nyugdíjazott kaposvári bírót. Lehet, hogy nem sokan szisszennek fel a hír hallatán, pedig a NER most igen nagy pofont kapott, és a…..
hidrotőke 2012.08.24 16:55:57
Kevés gusztustalanabb ember van az amúgy sem makulátlan közéleti palettán Csintalan Sándornál. A szervilis seggnyalás aranyszegfű koszorús bajnokából lett hírtévés beszélő fejből lett Fidesz tag életútja olyan kismagyar valóság: a Ho Si Minh ösvényre lépve KISZ titkár…..
Sokáig kellett várni rá, de megérte: nem kizárt, hogy már nyolc év múlva, a trianoni béke századik évfordulóján hivatalosan is fel lehet vetni a revízió kérdését. Ezt Kőszegi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője jelentette be az Erdélyi Magyar Ifjak Borzonton…..
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
Nem akarom, hogy a határon túli magyaroknak szavazati joga legyen a magyar választásokon. Nem bonyolult a képlet, élni, és élni hagyni. Még mielőtt valaki benyögné, hogy rohadtjudoeobolsevikfaszopógeciu jegyezzük meg, aktívan követem a nemzettársaim kinti politikai vitáit,…..
Tisztelt Praxis blog!   Elkeseredésemnek szeretnék hangot adni. Tavaly decemberben 84 éves édesanyámat a Dél Pesti Jahn Ferenc Kórházba kórházba szállították a mentők egy heveny rosszullétet követően. Komoly hasi fájdalmai voltak, amellett folyamatosan szédülésre…..
A János Kórház területén megálló, gyermekéért és a frissen műtött anyáért érkező apa autóján a Szamaritánus mentőszolgálat mentősei leeresztették az első kereket. Az indok az volt, hogy nem tudtak tőle beállni, pedig de. Akkor meg minek? Hogy "bunkó betegeket…..