Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jenőné

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.05.21. Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett…..
A pilot láttán (jövő héten kritika) bátran kijelenthetem, hogy a Hannibal a tévében jelenleg látható sorozatok legszebbike, és olyan hangulata van, ami azonnal berántja az embert. A pilot történetileg is rendben volt, a szereplőkkel semmi baj, a készítő Bryan Fuller, szóval ennek…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.11 09:30:00
Az HBO hosszú távban gondolkodik a Trónok harcát író George RR Martinnal, és aláírtak vele egy szerződést további sorozatokra. Ahelyett, hogy a könyveket írná. A nap híre: elindult a thewalkingdead.com. Szereposztás: Max Fowler (The Hour) állandó szereplő lesz a The Killing…..
jenőné 2013.02.11 10:56:20
PromontorBlog Paulus Velocipedus 2012.09.08 07:48:00
Nem biciklizem Budapesten, nyilatkoztattam ki kb. három éve. Módszeresen áttekintve a budapesti biciklis tényállást, következetes vaslogikával levezettem, hogy Budapesten nem biciklizem, mert nincs elég kerékpárút, ami van, az rossz, az autósok veszélyesek, lopják a bicikliket, stb.…..
Az angol HMV lemezbolt-hálózat a királynő uralkodásának hatvanadik évfordulója apropójából megszavaztatta vásárlóival az elmúlt 60 év legjobb brit albumait. A meglehetősen színes lista élére – kisebb meglepetésként – az Iron Maiden klasszikusa, az 1982-es The Number Of The…..
Kezdetben azt terveztem, hogy összeszedem a TOP5 búzatáblás klipet...Aztán rájöttem, hogy ezzel magamra fogom szabadítani a kis növényhatározóval felszerelkezett biológus hallgatókat, illetve a magyar mezőgazdaság értelmiségét, a termőföldek gazdáit, de még az egyszeri…..
B-oldal Enjoy the banana 2011.01.16 14:24:00
Egyél Dave, múltkor úgyis elronttad a pocidat! Amúgy az ilyen képek miatt érdemes tumbrl-en is jelen lenni. Köszönöm, lesz még ilyen...
jenőné 2011.01.17 15:16:54
B-oldal TOP10 magyar film EVÖR 2010.11.29 07:40:00
A Filmmúzeum szépen, csendben levezényelte a legjobb magyar filmek versenyét, melyben kialakult a végeredmény. Most végre nem minket, hanem a szavazókat lehet utálni, hiszen az első 10 film listája nem hasraütésszerűen, hanem több körös szavazással született, a Filmmúzeum 10.…..
B-oldal TOP2 Snap! dal EVÖR 2010.11.26 16:00:00
Ilyen sem volt még, hogy olyan zenekarról, vagy zenészről akarjak szót ejteni, akinek nincs legalább 3 olyan száma, mely közszájon forog és emlékeinkbe vésődött. Esküszöm, én mindent megpróbáltam, de a Snap! mégis ilyen, így - amennyiben nem érkezik olvasói javaslat -…..
Anton Corbijn, 1955-ben született holland fotós, rendező. Kinek mit jut róla elsőre az eszébe? Depeche Mode. Joy Division-film. Épp most került mozikba "Az amerikai", George Clooney főszereplésével, mely amúgy csak a második nagyfilm rendezés a hollandtól. Na, ássunk…..
B-oldal Legjobb Mennyei Zenekar 2010.11.02 07:40:00
Érdekes dolog ez a halállal és a metallal. Úgy összenőttek, mint Kiszel Tünde két szemöldöke. Minden magára valamit adó metal zenekar kiötlött néhány dalcímet, amiben benne van a halál, vagy írt egy tucat dalt a halálról, esetleg magában a banda nevében szerepel a szó a…..
Kristálytisztán emlékszem, hogy bonanzás korszakom 1991-ben, egy általános iskolai táborban kezdődött. Barátaimmal profin megválasztott fedezékekből előugorva, rajtaütésszerűen próbáltuk megpaskolni a felsőbb éves lányok fenekét. Mindez kiváló hecc volt, amíg a csajok fiúi…..