Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kyraeleonor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel végeztem a Holló összes folytatásával. Hála Istennek! A negyedik rész mindennek a legalja, amit csak ember el tud képzelni. Amit egy ilyen alapötletnél el lehet ronatni, azt itt elrontották a kreatív készítők. Egyetlen hibám van a vidóban, de emiatt már nem akartam újravenni, Edward…..
Egy kicsit személyes vonatkozású is ez a videó, hiszen már nagyon meguntam a sok kommentelőt, akik szerint nincs igazam abban, hogy ezek a Movie-k rossz filmek. Valószínűleg majd erre a vieóra is kapok hasonló ugatásokat. Márpedig akkor is azt mondom, hogy ez rossz, mégpedig az egyik legrosszabb,…..
Paranormális Jelenségek A padlas 2008.07.10 14:01:00
Sziasztok! Csak hogy tudjatok hogy nem tuntem el, csak eppen Olaszorszagban vagyok, es onnan irok, lattam hogy Manyfesto is visszatert is toltogeti fel a videokat gondoltam akkor beszallok ujra en is, de 2 hetig ujra nem leszek, majd egy 1 hetet ismet itthon, es akkor masfel hetig megint nem a…..
Ez a videó El Chupacabra-ban készült. Kirándultak az erdőben, de láttak a bokorban egy élőlényt. Vajon eljött Gollam a Gyűrük urából? ;)  Köszönjük, Norman Bajsz. ..