Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charlee

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daybreakers – A vámpírok koraFilmleírás  A világ megváltozott 2019-ben egy fertőző járvány következtében elszaporodtak a vámpírok. Oly annyira hogy már bőven a többségi társadalmat ők teszik ki. Az emberek pedig vészes kihalásnak indulnak ezáltal. A vér…..
Az utolsó ház balra The Last House on the Left (2009) Egy kívülről tökéletesnek tűnő amerikai család (Tony Goldwyn; Monica Potter; Sara Paxton) úgy dönt, hogy lemennek a weekend házukba kicsit lazítani. A lazítás elég hamar kudarcba fullad, mindeközben pedig a család…..
Movies For You Forest Gump (1994) 2010.04.11 11:00:00
Forest Gump (1994) Filmleírás Összefüggő, és bonyolult. Így lehetne a legmegfelelőbben jellemezni ezt a filmet amely oly sok ember tetszését már elnyerte. A film egy fiatal fiú, Forest Gump (Tom Hanks) életét mutatja be aki egy kicsit visszamaradt a fejlődésben, vagy…..
Nagy Durranás (Hot Shoot) (1991) Filmleírás A főszereplő Harvey Taper (Charlie Sheen) egy nyugalmazott vadászpilóta, akit visszahívnak a seregbe. Amint visszamegy, kalandok sora kezdi el felforgatni az életét. Először a sereg, aztán pedig a seregben szolgálatot végző gyönyörű és…..
Sziasztok akkor ne késlekedjünk, és csapjunk bele a lecsóba, de tojással!Sherlock HolmesHát a film egész jóra sikeredett, elejétől kis izgalommal indított (a Rendező: Guy Ritchie több info itt (Angolul) ) amit később is sikerrel tartott és vezetett végig. Érdekes irányvonalat…..
Movies For You Letaszítva (Fallen) 2010.04.15 09:45:00
Letaszítva (Fallen) Filmleírás A film tulajdonképen egy agyafúrt nyomozó (Denzel Washington) küzdelmét mutatja be amint a gonosszal szembe kíván szállni, és nem tűnik úgy mint a ki meghátrálni készül. Csakhogy a nyomozónak most nem egy szimpla bűnözővel, hanem egy kegyetlen…..
Gettó Milliomos (Slumdog Crorepati) (2009) Filmleírás:A történetben megismerhetjük Jamal Malik életének rövid részleteit, amelyek egy szerencsés véletlen folytán segítségére lesznek abban, hogy a legyen Ön is milliomos című tévés vetélkedőben tovább jusson. A vetélkedőben…..