Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anettkallay

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ott hagytam abba a story mesélését, hogy meg voltunk sértődve egymásra. Azóta sok minden történt.Azóta volt egy ballagás. Befestettem a hajam, barnára. Úgy gondoltam jobb nekem, ha orvosira nem Dr.Szösziként megyek. Leadtam 5 kilót. Mostmár 55 helyett 50 kg vagyok. Járok…..
Tehát az már neki is szemet szúrt, hogy alig járok be az óráira. Abban az időben direkt kerültem a kémiatermet és környékét. Csak akkor mertem elmenni arra, amikor tudtam, hogy nincs órája. (Mert természetesen betéve tudom az órarendjét... :S Beteges, igaz?)Eljött a "várva…..
Veszélyes vizeken evezve Nyár 2010.04.18 11:36:48
És jött a nyár. Nagyszerű nyaram volt. :D Voltunk barátnőimmel Horvátországban, Párizsban és Londonban is. Na meg a Balatonnál. <3 Tényleg fantasztikus volt. Csak a buli meg a pia meg a haverok. Na meg sok-sok pasiii. Őszinte leszek, igazi kis orgiákban volt részem. Na igen,…..
Most tudtam meg Szalacsi Dezső kommentjéből, hogy Keanu Reeves állítólag meleg! Nem tudom elhinni! Egy ilyen jó pasi! :( Pedig mennyit álmodoztam róla annak idején… Főleg még mielőtt bérelt helyem lett volna a város legmenőbb verdáinak motorháztetőin ;)  ..
Anettkallay 2010.04.16 23:13:20
Mocsári békahír Első 2010.03.31 20:18:02
"Ne sírj, ne zokogj!" A lány csak ült csendesen, felhúzott lábakkal az ágyon. Összekuporodott amilyen kicsire csak tudott.  A fiú fel-alá járkált a szobában. Képtelen lett volna leülni. Legszívesebben megütötte volna a lányt, nem bírta elviselni a kisírt szemek…..
de Sade márki Nulla óra 5 perc 2010.03.26 18:10:00
Leülünk egy sörre?, kérdi az Öreg. Persze, mondom. Hova? A Szaturnusz gyűrűje jó lesz?, kérdi. És ha azt mondom, hogy nem?, kérdem. Nevet. Koccintunk, lógázzuk a lábunkat, az Öreg böffent egyet, aztán elfordul egy kicsit és lebrunyálja a Titánt. És, mi van otthon?, kérdi,…..
Mint említettem, van egy rakat emlékem vele. Van egy rakat olyan emlékem vele, ami félrelrthető. Számomra legalábbis.Ott hagytam abba, hogy kémia verseny. Nem jutottam tovább utána. Annyira mérges voltam magamra. Többet kellett volna tanulnom és kevesebbet kellett volna buliznom. :P A…..
 És innentől kezdve annyi de annyi emlékem van vele kapcsolatban, hogy nem is tudom meddig tartana leírni. Egész kis dialógusokra is emlékszem ám. Voltak kellemes és kínos pillanataim vele.Ezért kezdjük is mindjár onnan, ahonnan abbahagytam. Tehát kirohantam a suliból, csapot…..
A TV2 két sorozattal erősíti szombat délutánjait, jön az NBC egyik saját dugájába dőlt remake-je, a Knight Rider és a TNT tavaly indított, mérsékelten izgalmas kórházsorozata, a HawthoRNe. A Hallmark egy még be sem mutatott sorozatot, a Coppert rendelte be őszre. A TV2 két…..
A magyar ember úgy vélekedik, hogy amit nem tiltanak vasbetűkkel, Wertheim zárral és aknamezővel, azt meg szabad csinálni. Nem tudom, más országokban miként van ez, szinte biztos, hogy nagyon hasonlóan, de mivel magyar vagyok és ebben a hazában élek, nem foghatom ezt rá a dánokra…..
Amikor először tartott nekünk órát, akkor én hetedikes voltam. Ő frissen végzett, új tanár. Lehetett vagy 25 éves (tény, hogy nagyon jóképű). Utáltuk. Mint a szart. Utáltuk, mert gyerekként kezelt minket, pedig mi akkor már nagy kamaszok voltunk, lázadóak. De sajnos kétség…..
Hogy hogyan is kezdjek bele?Nos, először is: A blog célja, hogy túl tudjak lépni életem egy szakaszán. Ez pedig a középiskola. Na ja, High School...musical nélkül. Minannyian tudjuk, hogy kemény dolog.Anett vagyok.(Jajj, természetesen NEM az igazi nevem.) Végzős vagyok, érettségi…..