Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deface

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akartam megírni ezt a posztot, mert tipikus trolleledel a téma, aztán az események kitartóan jöttek szembe — hát legyen! Ha már a közbeszéd a náci vs. komcsi dichotómiában tapicskol, legyen róla poszt is...Aki egy kicsit is jártas a netes "vitakultúrában"…..
világevő Világevő 2011.09.30 16:25:00
Ma egy éves lett a blogom, tavaly szeptember 30-án írtam az első bejegyzést a bejrúti gasztrotúrám előtt, azóta rengeteg dolog történt velem, főleg jó dolgok. Megnyertem pár hete a GoldenBlogot, van rengeteg érdeklődő és nyitott, a gasztronómiára fogékony…..
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..
deface 2011.09.15 11:44:11
@xenuka: vagy te.
Mozgalmas nap ez a mai. Egyrészt MSZP kongresszus, másrészt melegfelvonulás, mellegellentüntetés. Először is megkockáztatok egy gyors értékelést, erre a kongresszusra (is) illik az a képletes mondás, adtak a szarnak egy pofont. Mindenki mondta a magáét. Akárcsak a focimeccsen. A…..
deface 2011.06.19 13:28:44
@paszkal3: Remélem ezt máshol is fogod hangoztatni, valaki majd csak feljelent. Pár évre szépen börtönbe kerülsz, a segged pedig megkapja, ami jár neki.
Semmi különös, csak, ami első blikkre eszembe jutott róla. Szokásommal ellentétben vélemény és nem tótumfaktumi képességeim csúcsra járatása. Kezdjük ezzel az egész névbiznisszel. Az első, ami eszembe jutott (és igen, nagyon cinikus gondolat), hogy ha az ellenzék pár…..
deface 2011.03.10 12:13:54
@panzermeyer: én például nem vagyok zsidó, és nekem is fáj. Keresztény majmok, miért nem vagytok ketrecben.
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
deface 2011.03.10 12:02:44
@malacz69 eurofanyalgó: Te vagy most jöttél ki a pszichiátriáról, vagy tegnap valaki leelmebetegezett, és törleszteni akarsz.
„Valahányszor a többség pártján találod magad, ideje megállnod és eltöprengened.” (Mark Twain) “So this is how liberty dies...with thunderous applause.” (Princess Amidala) Hiába élünk olyan korban, ahol éjt nappallá beszélnek a szabadságról – hiszen…..
 Nemrég olvastam egy cikket a Cosmoban (oké, vessetek meg!) ami a mai álom-munkákat vette nagyító alá és visszautasította azt az elképzelést, miszerint manökennek lenni a világ legtökéletesebb állása. A kérdezett modellt a népszerűségről is kérdezték. Mert ugye…..
Ki nem állhatom a Kultúrház című akármit. Legfőképp Winkler Nóra mesterkélt hanghordozása borzolja az idegeimet. Persze műsorról műsorra szolgálnak valami egyébbel is, és miért lett volna ez másképp a tegnapi Sziget-beszámoló esetében? Csak azért szenvedtem végig, mert…..
deface 2010.08.21 09:46:57
Egy van:
www.quart.hu/cikk.php?id=5329

A "szűk karámot" pedig ellopom, ha valaha még az életben blúzosokkal, illetve hard rockerekkel kell vitatkoznom zenéről.
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
deface 2010.06.28 19:51:52