Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nasan

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát akkor szombaton Belle and Sebastian koncert Bécsben. Sokat gondolkoztam azon, hogyan lehetne felvezetni itt a radaron, végül azt találtam ki, hogy mivel én már annyiszor emlegettem őket és Recorderre is írtam róluk kimerítően, szólaljon meg valaki más a témában. Így hát…..
A legtöbb nyári számot ugye általában valami lüke, infantilis, optimista burok veszi körül, ami alá nehéz bármilyen más érzést betuszkolni, és ez így is van jól. Azonban vannak más típusú dalok, amiket inkább szomorkás mélabú ölel körbe, ismeritek, áll a főhős a…..
Music Is My Radar Csupa jó hír 2011.01.11 12:41:00
Most már biztos: elképesztően indult a 2011-es év. Nem elég, hogy pár napja, a videó után elérhetővé vált a Jonny lemez, kiderült, hogy március 9-én, Bécsben, az Arena egyik kistermében élőben is megnézhetjük ezt a két indie legendát. Nekem Euros Childst látni olyan lesz…..
Music Is My Radar Viszlát 2010! 2010.12.22 13:18:00
  Nem szaporítom a szót, itt vannak a listák, felül az enyém (oldalt a címkéknél megtalálható a vonatkozó "szakirodalom"), aztán a tiétek, és alul a két világsztáré külföldi előadóé. Annyi megjegyzésem lenne, hogy a Treefight For Sunlight lemezét 2010-esnek…..
Professzionális, Futóblog exkluzív (!) videónkat mutatnánk be a szeptember eleji félmaratonról, reméljük nektek is tetszik. (A videót nagy képernyőre is kirakhatjátok az ikonnal, televíziós minőségben készült.) Az anyag utolsó snittjén narancs felsőben ... csak nem az, akire…..
nasan 2010.09.15 19:08:01
@Mylady: tökéletes megoldást nem tudok. valahogy választani kell...ahova most jársz, ahova a legtovább jártál, ami a legkedvesebb, vagy csak dobj fel egy érmét:)
nasan 2010.09.14 01:56:41
@Én a hős: hiba a mátrixban. elnézést érte. a lista a következő link alapján készült: www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak itt még Budapesti Műszaki Főiskola van, az elkerülte a figyelmemet, hogy azóta egyetemmé alakult. amúgy ez csak így meg, hogy főiskola, aztán egyszer csak hopp egyetem?! :D
Futóblog E.Cs. 2010.06.02 22:21:00
Rémes idő volt hétfőn és kedden, nem jutottam el futni. Kedden végül gyúrtam egy kicsit mellre (bár ezt sem csináltam volna meg, ha Winkler Róbert barátja és életmód-tanácsadója, Herczegh Gábor nem küld motivációs SMS-t), volt egy kis has is, bedurrant, izomláz másnap, de nem…..
Style & Budapest Viola, 21 2010.04.12 12:17:00
Éljen a tavasz és a piros napszemüveg! ;)Fotó: Kirschner Anna (http://www.annakirschner.com) napszemüveg: Ray Banbőrdzseki, táska: Zarapóló: Pepe Jeansnyaklánc, szoknya: Pull&Bearleggings: H&Mcsizma: no name ..
nasan 2010.05.10 23:04:35
Futóblog Május 1! 2010.05.03 15:57:55
Remek idő és hangulat volt, elballagott, akinek el kellett ballagnia a középiskolákból, viszont nem lennénk a helyükben, mert érettségizni kezdtek a pubertás 18 évesek. Hejj, annak idején micsoda élmény volt számunkra is! Lényeg a lényeg: ahogy jeleztük a heti vegyes…..
nasan 2010.05.04 19:14:21
@DaMartian: köszi a részletes választ. Egy hétköznapi pamut zokniban próbáltam, de van nike futózoknim, a vásárlás előtt akkor mindenképp megpróbálom azzal. Egyébként valószínűleg már nálam is ilyen pszichés dolog játszik be, hogy egyiket sem érzem jónak, miután 5-6 különbözőt felpróbáltam, meg hetek óta olvasok róla, hogy milyen a jó cipő. De azért mégiscsak megfontolja az ember, hogy mire adjon ki pénzt. Mindenesetre valószínűleg marad a 44-es, ami kicsit nagyobb, remélem beválik.
Bizony ám, nem csak a Margit-szigeten kellene lennie futópályának, hanem a Városligetben is hivatalos és támogatott módon. Igaz ugyan, hogy a két helyszín mindösszesen 6 km-re van egymástól, mégis megmozgatta már néhány ember fantáziáját, sőt, elindult egy civil kezdeményezés…..