Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holló Csete

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szeretne hasonlót az asztalára kövesse az alábbi utasításokat.          1. Letöltöd a samurize_t www.samurize.com/modules/news/ install ha windows 7 van fent ugatni fog, hogy nem akar települni, de jobb gomb rá -> tulajdonságok ->…..
Subba Grammar nazi 2010.04.30 12:41:00
Az ilyeneket kéne agyonverni egy Magyar helyesírási szótárral!És akivel meg is kéne etetni mind az 588 oldalt:..
Holló Csete 2010.04.30 21:27:41
@ZöPö (inda): Lehet, hogy alig egy kiló, viszont majd 600 oldal és keménytáblás, ráadásul cérnafűzött, így a gerinccel, sarokkal még akár Fekete Lacit is max. 8-10 ütéssel el lehet intézni anélkül, hogy szétesne... Jelen esetben szándékosan nem írtam agyonverést :)
Subba Horváth Éva az időkapuban 2010.04.24 12:20:00
Kőkemény videó Éváról, sajnos effektek nélkül. Egy kínzó kérdés merült fel bennem: miért nem szólt a Mátrixból jött példány (hogy a Mátrix hogy jön nekik az időutazáshoz, azzal már nem terheltem az agyam, ha jól emlékszem ott párhuzamos világok vannak) az eredetinek,…..
A Life and Death of a Porno Gang szerb film a mocsok esszenciája. Nézzetek bele a trailerbe, ez itt a mi kis beteg családi mozink!   ..
Jobb sorsra érdemes sportunk mélyreható elemzésénél mindig arra a következtetésre jutunk, hogy valami nagyon el van rontva a fiataloknál. A legtöbben az iskolai testnevelést okolják mindezért. Tényleg ennyire hiányos és korszerűtlen a lurkók oktatása? Ismét kérni fogunk az…..
Holló Csete 2010.04.25 20:37:13
@moszkvicssluszkulcs:
Ha a nyelvérzék nélküli tanuló nekifekszik, akkor pár óra szorgos gyakorlás után be tud magolni 20 szót is, de aki fizikailag képtelen 60m helyett csak 15m-t dobni, annak hónapokig kéne edzenie, hogy ugyanezt elérje. Testnevelés esetében _szerintem_ jelen pillanatban teljesen felesleges ez az osztályozósdi és a legfőbb szempont inkább az kéne legyen, hogy a gyerkek megszeressék magát a mozgást és a sportot!!
Persze lehet tovább is felesleges, igazságtalan ostoba teszteket végezni, de ne csodálkozzunk, ha a gyerek eleve elfordul a mozgás minden válfajától és megutálva az egészet, inkább kikuncsorogja a felmentést...
Mondom a fentebbieket úgy, hogy én speciel elégedett voltam a mindenkori tesitanárral, a gyermekeim szintúgy és aktívan sportolnak, de ugyanakkor van egy kis betekintésam az átlagos ált.iskolák testnevelési gyakorlatába...
Végül egészen halkan megjegyezném, hogy igenis sok esetben megkapja a jó jegyet az a gyerek más tantárgyakból, ha _önmagához képest_ ez valódi eredmény...
Peace!
Subba Év videója: Á dzsok máj 2010.04.16 20:33:00
Jó Jézus! A könnyünk kicsordult a röhögéstől, mi a keserves élet ez már megint :-DDDD Aki esetleg nem ismerné fel a nótát alul a segítség.    GRÁTISZ!!!!!     ..
Holló Csete 2010.04.16 22:13:07
@Lewyke: általában tehetséges, de ismeretlen énekesek/zenészek szoktak nyerni (származástól függetlenül), de nem miattuk érdemes ezeket a szutykokat nézni, hanem a selejtezők félhülye, dilettáns "versenyzői" miatt... :)
Holló Csete 2010.04.20 20:54:31
Nincs. Szabó Attilának, a Jobbik BAZ megyei jelöltjének jár az első Király András-díj. Meztelen segg a medencében, gratulálunk!Cuki.Popi.via..