Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osonok

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmincéves nyomozás után egy újságíró azt állítja, hogy nem a jégheggyel való ütközés okozta a Titanic katasztrófáját. A 20. elejének legnagyobb óceánjárója 1912. április 15-re virradóra súllyedt el az Atlanti-óceán északi részén, miután egy jéghegy felszakította a hajó testét. Kétezerötszáz…..
2008-ban láttam egy dokumentumfilmet, a Mellbevágót. Egy Szalai Anett nevű nő csinálta, az RTL riportere (később vélhetően felvette a férje nevét, és Fürge Anettként dolgozott tovább) , arról, hogy milyen 31 évesen azzal szembesülni, hogy mellrákja van. A betegséget tíz éve, 2006-ban…..
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..