Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vaypeti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi húsz év egyik legnagyobb utánpótlássikerét érheti el az ifjúsági válogatott. Ehhez nem kell mást tenni, mint legyőzni Kazahsztánt. A vulkánkitörés miatt a mérkőzés éppen a Szlovéniában bemutatkozó felnőttekével egy időben, 13 órakor kezdődik. A helyzet…..
Ma délután fél öttől eldől az U18-as válogatott sorsa. A krynicai vb-csoport messze legerősebb csapatát kellene legyőznünk ahhoz, hogy feljussunk az A csoportba. Sikerünk esetén sem dől még el minden, hiszen a brit botlás miatt utolsó meccsünkön felül kell múlnunk Kazahsztánt…..
vaypeti 2010.04.15 20:10:47
@F. Kapus: Kedves Halász Zoltán!
Zellamsee, azért volt meg említve, mert azt a tornát nyertük.Word Tournament XIV. Zellamsee Austria 2005.Nézz utánna. Ha érdekel. Nem mint válogatott, hanem mint Bp. Stars.A csapat kettes számú kapusa hozta a csapatot és lett a torna legjobb kapusa. Volt egy edző Kercsó Árpád , aki tudja mindenki. " egy fanatikus őrűlt", aki akar győzni! Nem tud a győzelem nélkül élni. Tudott hozni egy döntést, jó időben, jókor. Még akkor is ha ezt nem szerette volna. De meghozta.Arany lett a gyümölcse. Azok a játékosok többsége ott van most a VB u18 ban.Nem tudom, hogy ez jó e idáig, de tudom, hogy ott vannak a jó játékosok, akik mindenre képesek ha eléggé fel vannak tüzelve. Tudják, hogy mi Magyarnak lenni, mert minden nap, azért küzdenek, hogy megmutassák és nap mint nap bizonyítsák tudásukat akaratukat. Tisztelettel.
Vay Péter