Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miraculum

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb év telt el, így kénytelen vagyok ismét kigyűjteni azokat az alkotásokat, amik meghatározták a 2014-es évet, legyen itt szó jó vagy egy kegyetlenül rossz filmről. Bár a rossz filmek toplistájának egy külön posztot fogok szentelni, a csalódás szó azért nem fog…..
Oké, a cím félrevezető: senki sem kíváncsi arra, mit álmodtál, főleg nem film formájában, feltéve ha nem egy vizionárius-féle direktor vagy karriered csúcsán vagy útban oda. Másról van itt szó, és a kérdés igazából az immáron hivatalosan is bejelentett Assassin's Creed-film…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Ahogy haladunk előre, egyre nagyobb a hangsúly a film poénos vagy annak szánt oldalán. Ennek biztos sokan örülnek, én annyira nem, mert nem Knoxville és Guzmán miatt várom ezt a filmet. Miattuk legfeljebb a várakozás milyensége változik folyamatosan. Ti mire szavaztok, ha…..
Nem mondom, hogy nem akadt el a szavam azt látva, ami Will Smithszel történik az előzetes első másodperceiben, és hiába írja azt a sillabusz, hogy az ezer éve elhagyott Földön kényszerleszállást végrehajtó apa súlyosan sérüléseket szerezve várja, hogy a fia megmentse…..