Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dan kuso

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
Dan kuso 2010.06.27 14:40:49
@TaylorzZ: Eggyet értek veled
Mondtátok, hogy menjek fel ennek a fura piramisnak a tetejére, mert akkor nekem biztosan jó lesz majd. Természetesen kipróbáltam. Az egérrel is kattintottam. Ha van valakinek tanácsa, szívesen fogadom, abszolt benne vagyok, hogy apránként végigvigyem a Ringrikert és ha 3. részt nem is,…..