Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexa(Rocker/Gitaros)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára semmit sem hoztam, csak amit én írtam és próbáltam hozzá énekelni is valahogy így jött ki:Talán úgy érzed, soha nem lehetsz boldog.De az apróbb gondokat úgyis megoldod.Én hiszek benned,nézz csak rám.Te így vagy jó s nem kell, hogy változzál.Refrén:Én álmodnék neked egy…..
Na szóval... mindenki kényelmesen ül? :D Remélem, ugyanis most visszamegyek a múltamba, ami egy kissé furcsa lesz, habár az én életemben mi nem az...Amikor bekerültem az oviba, az ovónőknek folyton szét kellett válsztani engem és a lányokat, tilos volt hogy a fiúk a lányokkal…..
Alexa(Rocker/Gitaros) 2010.04.16 21:16:16
Hali! Teljesen megértem amit érzel :DD Ez totálisan sorsszerű szerelem^^ Most nem mersz a szeme elé kerülni sem, igaz? Hagyd leülepedni a dolgokat, igaz nem tudom mikor történt. Ezzel szemben, hagyj neki időt, hogy gondolkozzon a dolgokon. Ha látod hogy nyit, és még érdekled (mert megmaradtak benne a szemezéseitek; az arcod; és mikor összekapcsolódott a pillantásotok, egy külön kis 'saját világba' kerültetek [mert ott érezted magad, igaz?]), akkor azt jelenti ő sem tud elfelejteni téged. Lehet hogy nem hiszed, de én szerettem bele lányba^^ Fura róla így írni, ilyen őszintén. Ami érdekes, hogy jártunk is, holott eddig egyikőnk sem vonzódott a saját neméhez. Azt hiszem, hogy vége, még mindig boldogsággal gondolok rá, mert nem a kockás hasába zúgtam bele hanem a lelkébe. Sajnos a pletykák és az undorító beszólások... :( Na érted... Pedig titkoltuk. De egyszer láttak csókolózni. Ő felvállalta, én letagadtam. Végül különváltunk. Csak 1 hétig tartott, és azóta csakis fiúk jöttek. De jegyezd meg: ebben a nyamvadt világban ha valami más, azt rögtön kiközösítik! Ne próbálj más lenni, mert így vagy szeretnivaló <3 Ezt a srác is meglátta, mikor nem is sejtette, észre vette benned a kedves lányt. Ha nem kellesz neki végül (mert megeshet) akkor ne kenődj el! Dobott már engem is srác, először iszonyú volt. Csókolóztunk, és nem csak testi volt a dolog. Mert ha együtt vagyok valakivel, akkor beszélgetni, elveszni a szemeiben... Éppen olyan jó mint megérinteni. Tudod te is ^^ A barátnőim segítettek végül át rajta, és hálás vagyok nekik. Ha kellett, én is segítőkezet nyújtottam feléjük cserébe. Ne add fel :3