Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GreenMaster

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vásárlói promóciót indított tegnap az ország egyik legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Spar (Interspar, Kaiser's, Plus), azaz a hűséges vásárlók június közepéig ismét pontokat gyűjthetnek, amit végül ajándékra válthatnak. Ezúttal azonban nem akármilyen ajándékokat, de…..
Bori húsvétkor klasszikus programot tervezett és ellátogatott a Budakeszi Vadasparkba. A Margitszigetes posztunkhoz hasonlóan itt is van minden, amitől balkáni lehet egy zöldterület, tetejében a pottyantós budival, ami ugye gyerekkel főleg nagy kihívást jelent. Felnottjegy 700,…..
KK be akart írni a vásárlók könyvébe, mert a miskolci Intersparban fél éve lejárt tésztaféléket árultak. Ekkor jött a hazugsággyár, a trükközés és a jegyzőkönyvhamisítási kísérlet. Pompás (úgy értem, szomorú) sztori alant. Az alábbi levelet több mint egy hónapja…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Az év eddigi legdurvább bankkártyás csalássorozata is lehet, amiben Homérnek része volt: Kaptam egy levelet, hogy az erstés bankkártyámmal pénzt akartak felvenni olyan városokban, ahol életemben nem jártam. Az egyszerűség kedvéért kronológiai sorrendben mondom az eseményeket:…..
Aki olvasta a nagysikerű Tesco-könyvet, vagy dolgozott ismerőse hipermarketben, azt tudja, hogy a leértékelt árukból csak a ropi és a kézmosó kerül ki a nagyközönségnek, az értékesebb termékeket elviszi a vezetőség, a maradékra megpróbálnak lecsapni az alkalmazottak. Egy ilyen…..
GreenMaster 2008.04.24 23:50:03
egy kérdés meg egy dolog. honnan van meg a blokk? mármint most téged épp kirugtak a sp.. marmint onnan és ezt irod be a saját blokkoddal? vagy manager odaadta neked kulon hogy legyen belole bloghir?:) na mind1, semmi szemelyes csak érdeklődés szintjén érdekel ha nem a tiéd hogy kerül a kezedbe.
a másik, szerintem egy olyan országban ahol a munkavállalók 4O akárhány %-a minimálbérből él... mármint papíron és közben azért a legtöbbnek van autója háza mobilja stb... ritka a tiszta konyvelésú BT, Kft mint a mammut kb, mert nincs. és a multik akár tetszik akár nem minden jarulékot adót stb befizetnek és a béred le van jelentve, jah hogy ezért kurva sokat kell dolgozni.. ez igen olyan van. meg elvárják hogy 5év plusszban gondolkozz és elhivatott legyél.. nem értem a pattogás lényegét...?? külföldön dolgozom és itt a szuperálombeszarok nyugaton pont ugyanugy megvettem a philips sörcsapolot szimbolikus 25 euroert mert volt állt feleslegesen. ez nem lopás. ezt a cég dönti el, hogy márpedig Te jól dolgozol és megérdemelsz egy jutalmat. de ha adok neked 5OO euro prémiumot akkor több mint a felét be kell fizetned adóba, ugyhogy akkor majd szépen adok neked áruban jutalmat. rendben kedves alkalmazott? és erre minden épeszű ember azt mondja hogy igen. otthon is ez van. ha kapsz bónuszba 200 ezer forintot akkor a fele megy adóba ehelyett megveszed a mintaként, egyébként a PC gyártó-forgalmazó által térítésmentesen átadott bemutató pc-t 1 forintert. akkor most mi ezen a lopás??? ez nem ugy megy hogy valaki besétál és vesz egy TV.t 1OOO forintért. annak van előzménye, pl az illető jó munkát végez, vagy az nem lehet.. nem értem mi itt a téma... ok elmaradt áfa az jogos lenne, de ennyi apeh ellenőrt egyrakáson
Múltkori lovastáboros történetünk lópikula ahhoz képest, amit Rékáék tapasztaltak. Miután gyermeke két nap után közölte, hogy fél napot unatkozva kóvályognak a Mustang Lovasclub táborában, és ezt anyuka sérelmezte, hadsereget megszégyenítő megszégyenítésben lett része:…..
GreenMaster 2007.09.06 14:10:20
szerintem anyuka és apukának odáig van igaza, hogy ha fizetett (kérdés mennyit) akkor foglalkozzon az oktató a gyerekkel. a tábort nem ismerem meg a tanyát sem, de van sok olyan hely ahova nem érdemes menni. a másik oldalról, nekünk is lovaink vannak és gyerektáborokat is szervezünk, sőt mi több én is foglalkozom a kölykökkel szabadidőmben (egyébként képzett lovasedző, pedagódus és tesitanár tartozik még a hivatásos tábor vezetők körébé, én csak otthon vagyok és besegítek) na most akkor, tetszik nem tetszik a pacik jó fejek, meg aranyosak és cukik meg rájuk is lehet ülni, de alapvetően sok, nehéz, fáradságos, korai és gyakran büdös meló van velük. a gyerekek 99%-a (tisztelet a kivételnek) pedig fegyelmezetlen, neveletlen, szófogadatlan és ami ennél is rosszabb fogalma sincs arról mi az hogy dolgozni. az a gyerek aki otthon segít anyukának port törölni, teregetni, törölgetni ,kertben babrálni - az nem nyafog és csinálja amit kell - legyen az söprés vagy loszarpakolás talicskára. az amelyik meg a playstationt nyomogatja naphosszat, annak meg nem fűlik a munkához a kedve. ez így megy. itt nem az érintett gyermekről van szó, mert a leírtak alapján rendes kölyöknek tűnik illetve apuka anyuka is jogosan háborodott fel, hanem általában. az érintett ügyhöz azért még hozzátenném hogy egy állatfarmon, több hasonszőrű - korú gyerek közt a gyerek játszon, bújócskázzon kergetőzzön a többi gyerekkel. találják meg a macskát, kutyát birkát mert ezek csak vannak egy ilyen táborban - ha meg nincsennek, akkor máshova kell vinni a gyereket!!!
Eheti(havi) rendhagyó heppiendes történetünket Mattv prezentálja, aki olyannyira magába szívta a napszemüvegben határozottan nézést, hogy az Andrássy úti Oakley-kimérésben is megszeppentek és ingyen kicserélteték neki szemüvege törött szárát. Persze nem első nekifutásra:…..