Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiero

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010-ben az öreg zsivány visszatért egy új albummal. A jól megszokott minőség, sok közreműködő, és mindez ingyenesen egy kattintásért cserébe. Azonban, hogy még véletlenül se terheljük le feleslegesen a sávszélességeteket, a tovább mögött a személyes kedvencemet…..
Eminem soron következő Recovery című albumáról megérkezett az első dal Not Afraid címmel. Töltsétek, hallgassátok....most bővebbet nem tudok mondani...Em elnézést kért tőlünk a Relapse és az akcentus miatt. link: Eminem – Not Afraid (Produced by Boi-1da) (CDQ) Update: a…..
                              Megjelenés Július 13.-án...
Fiero 2010.04.22 16:30:52
So when you see me on your block with two glocks Screaming _Fuck the World_ like Tupac I just don't give a fuck!! Talking that shit behind my back, dirty mackin telling your boys that I'm on crack I just don't give a fuck!! So put my tape back on the rack Go run and tell your friends my shit is wack…..
Hirtelen nem is tudom, hogy hány évnyi tökölés után végre itt van... vagyis itt lesz a Detox! Dr Dre nyilatkozata szerint az évek óta várt és hiányolt Detox névre keresztelt albuma idén végre felkerül a boltok polcaira. A lemezről sok konkrétumot nem lehet elmondani egyenlőre, de…..
Dalszövegért nyomjatok egy továbbot...   TIRPA: Iskola helyett, kint lógtam a spanokkal, Veszélyes bizniszeket kötöttem durva tagokkal, Az utca tanította meg azt, hogy kivel kell vigyázni, Van olyan, hogy nincs több esély, elég egyszer hibázni, Éjszaka a bandáké az uralom, Az…..