Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZLlKi (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapokkal ezelőtt vettem ezt a játékot, amelyet az igen kemény tv-sorozatról adaptáltak. A leírás a borítón igen jónak hangzott. Saját döntéseim alapján oldom meg az ügyeket, mocskosan vagy becsületesen. Hamisítok bizonyítékokat, lenyúlok pénzt, brutálisan vallatok…..
A múltkori meglepően jó sorozatocska fogadtatás után, újra elővettem azt a játékgyűjteményes cd-t és a menüt böngészve elnézegettem az elvileg kedvadónak szánt képkockákat és kiválasztottam hármat. Eddig nem volt merszem kipróbálni egyiket sem, úgyhogy teljesen rajtatok…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.04.14 19:11:00
1. Még vacilálok, hogy mi legyen a legközelebbi alany. Van egy régi adósságom, amely hasonlóan elborult baromság, mint amilyen anno a Custer's Revenge volt. Ha van egy olyan játék, ahová nem is kéne dumálnom, elég csak a kép, akkor ez olyan volna. (Na jó, meg az az Alice…..
Sajnos még mindig a második pályánál tartok, de ez nem tartott vissza, hogy egy idióta trailert összedobjak  ..
ZLlKi (törölt) 2010.04.15 16:13:31
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..