Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GyulaK

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már régen megszokhattuk, hogy a technikai dolgok mindíg fejlődnek, aki pedig lépést akar tartani a korral, annak fejleszteni, cserélni kell. Mondhatnám, ilyen ez a filmszakma... :) Alig fél éve még így nézett ki a "kameraraktáram". Főleg videokamerákból állt. Mi…..
GyulaK 2010.12.16 09:27:40
 Az elmúlt három, vagy négy évben, mindíg ott voltam Pusztaszeren a Természetfilm fesztiválon de csak mint néző. Beszélgettem a filmes cimborákkal, újakkal ismerkedtem meg. Állandóan azzal csesztettek, hogy miért nem csinálok sohasem filmet. Az elmúlt hetekben elég…..
GyulaK 2010.07.04 10:03:35
 A következő bejegyzés egy kis ízelítő lesz arról, hogy miként is tudjuk szeretett videoDSLR kameránkat tunningolni. Konkrétabban egy Canon 5D markII-esről van szó, de bármely más tipushoz is használhatóak a Redrock micro és a Chrosziel kiegészítői. Schwindl Endre…..
GyulaK 2010.06.09 17:53:07
Egy kedves olvasóm kérésére lám itt van első úgymond tesztem, a KATA termékeiről szól. Aztán ígérem összeszedem minden tehetségemet, és írok az újdonságokról. Annyi van mint a nyű! Ez az idei NAB bővelkedik új termékekben. Szóval! Esküszöm a KATA nem fizet nekem egy árva…..