Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skandallum

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A korábbi utcaneveket hoznák vissza a kerületiek” írja a facebookon az Önkormányzatunk kisdobosa. A valóság ezzel szemben az, hogy a kerületiek döntő többsége nem kívánja az utcanév változtatásokat (erről pár éve már volt népszavazás). Nem akarják akkor sem, ha…..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Azért annak, hogy az ember ágyba kényszerül egy enyhe influenzával, van egy nagy előnye: jut ideje megnézni a közszolgálati tévé reggeli műsorát, benne Obersovszky Péter performanszával. Basszus, ehhez képest a HírTV meg az EchoTV stábja korrekt, jóindulatú, balra nyitott és…..
Skandallum 2010.09.24 22:36:20
@ben2: Ez a műsor most elfogult és most rossz
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
A Fidesz az ellenzéki pártok közül leginkább az LMP-vel működhetne együtt, ám az LMP szavazótábora jóval nyitottabb a szocialisták felé. Heti szavazás-összesítőnk. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) A héten végleg eldőlt, ami már korábban is biztosnak látszott: az LMP nem…..
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
Skandallum 2010.04.18 01:05:14
@bóra77: Szerintem is óriási dolog ez a blog, mert megtudható belőle egy politológus napi véleménye és reagálása ill. túlreagálása bírálatokra. Ehhez is hozzá kell szokni. MT véleménye a mai helyzetben helytálló, mert a politológusainknál nagy az igazodás. De semmi sem igazolja, hogy ilyen félreérthető gondolatot kinyilatkoztasson TG.