Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Légiós903

45 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt szerkesztése közben ugrott be, hogy a frontember Pippinre emlékeztet :D Amúgy mikor először hallottam őket, azt hittem, valami 80-as évekbeli banda, azán kiderült, hogy nem.  Szerintem fantasztikus!..
Abszolváltam  SOTÉn, lediplomáztam, és ortopéd-traumatológu rezidens lettem.  Cserkésztiszt is lettem, meg nős, meg apa. 4 év dióhéjban.   ..
Be kell mutatni bárkinek? Kattints, nézd, iratkozz fel, nevess! ..
van a csatornának gitáros rovata is. Több külöblegessége is van. Egyrészt onnan kezdődik, hogy a gitárt melyik végénél kell megfogni, másrészt nem csak dalok vannak, hanem igazából akkordonként, pengetésenként, technikánként haladhatsz videóról videóra. Harmadrészt van egy…..
Angol tudás kell hozzá, és a musztydobay-féle gitáriskolás alapok sem ártanak.  Az eddig látott tutorialok közül az övéi a leggondosabbak. Köszi, Ellen! :) ..
Légiós blogja ÉÉÉS kész! 2013.06.28 12:36:06
Csapó kettő, helló ötödév!Hihetetlen, de igaz: június 30-ig végeztem az összes vizsgámmal. Ilyen még nem volt.Szeretnék köszönetet mondani sok-sok embernek.Családomnak, barátaimnak a megértésért és támogatásért, Pamacs kutyámnak a fizikai aktivitás biztosításáért, és…..
Vélemények sommásan. felsírtam. :D ..
Légiós blogja Időkezelés 2012.12.29 20:50:00
Itt egy prezim. Hogyan szervezd meg az életedet. Jobban mint én. ..
Jóféle középkori-folk metál, németül. ..
4 nap, kb. 850 km, 70 liter üzemanyag, 2 utas, 1 sofőr, Daewoo, Kalos, 1.2, Budapest, Kolozsvár, Szamosújvár, max. sebesség 150 km/h, utazósebesség 120-130 km/h autópályán, 70-110 km/h országúton, kb. 18 h vezetési idő...
Vérükből új hajtás sarjad! ..
Légiós blogja Ostoba, aki bejár. 2012.10.19 17:16:16
Pláne, aki felkel, és betolja az arcát péntek reggel 8-ra, sebészet előadásra. Én megtettem, de az előadó nem. Zsinórban harmadszor. (Úgyhogy ezt most rohadtul megírom a blogomban, mert pipa vagyok.) És még mi vagyunk a sz*r alakok, hogy nem szervezzük meg magunknak, hogy legyen…..
Légiós903 2012.10.19 18:29:06
1966 óta rója ez a típus a sorokat. Hazánkban kb. egybeforrt a golyóstoll fogalommal. Hosszú pályafutását nem a puszta véletlennek köszönheti. Letisztult, sallangmentes, puritán forma, stabil minőség, megbízható működés jellemzi a típust. Sejtésem szerint a legtöbb kisgyermek ilyennel sajátítja el…..
Légiós blogja Mosom kezeimet 2012.09.26 18:57:39
Történt akkoron azidőben, hogy bementem vala a 2-es belklinikára, és kezet kellett mosnom vala. Azaz csak kellett volna, mert a Semmelweisről nevezett egyetem klinikáján egyetlen helyiségben sem találtam kézmosót, már ahova hallgatóként bemehettem. A pikantéria, hogy Semmelweis…..
Tegnap épp mennék kardiológia előadásra, de!  Befordul előttem egy autó a Gaál József utcába, a hátsó ablakán meg kirepül egy pici szürke táska, és puffan az úttesten. integetek, hogy helló, testvérem, elhagytál valamit, de nem vette észre. Odamegyek, felveszem. Érzem, hogy…..
Breaking news! Actung! Pozor! Attenzione! Kyockero! Új rovatot indítok, amiben különböző írószereket- tollakat, ceruzákat veszek górcső alá. A diákmesterembernek talán hasznos, ha tudja, mivel érdemes, mivel hogyan. Az elemzések természetesen szubjektívek lesznek. Tehetem,…..
Légiós blogja A lelki fegyverek 2012.09.19 23:51:28
Végezetül, testvérek, erősödjetek meg az Úrban az Ő erejének hatalmából.Öltsétek fel az Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög cselvetései ellen.Mert nem a test és a vér ellen kell tusakodnunk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok ellen, ennek a sötétségnek…..
Légiós blogja Csöpi... 2012.08.28 23:30:30
-Csöpi, legalább azt áruld el, hogy momentán mit figyelsz. -Momentán? -Momentán. -Momentán azt, hogy mekkora terpeszt tudsz csinálni.   Ja, nézzetek Bujtor-filmeket, mert jók. :) ..
Az Igyunk pálinkát! c. (új) albumról. Csak azon csodálkozom, hogy eddig nem raktam ki neket Firkint. :) ..
Mikor anno megjelent a film, osztálytársaim azt mondták, hogy nagyon durva. Hittem nekik, igazuk is lett. Persze azóta meg akartam nézni, de egyre másra csúszott a projekt. Most végre ez a nap is eljött. Mikor megláttam, hogy Tarantino is közreműködött az alkotói munkában, tudtam,…..
Praxis Megfulladt a babánk 2012.05.24 07:29:00
Tisztelt Praxis Olvasók! Négy éve az első igazi májusi meleg volt. A napi rutin szerint elvittem a lányomat iskolába, és nem ígértem meg neki, hogy én megyek érte, mert lehet, hogy délutánra már megszületik a kisöccse. Nagyon várta már, mi több, alig várta, hogy más menjen…..
Légiós903 2012.06.15 02:03:31
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Így van, 900 orvos végez évente, ebből csomóan egyből dobbantanak, van, aki a szakvizsgáját még megcsinálja itthon, aztán lép. Plusz még a régebben végzett orvosok is szivárognak elfelé. A többit számold ki. Nem hogy 20, hanem 3-5 éven belül akut krízishelyzet lesz a magyar egészségügyben, ha nem történik valami nagyon gyorsan.

És nem az a probléma, hogy nettó 90ezret keres egy kezdő orvos, hanem az, hogy ebből nem lehet megélni. Így még többet kell dolgozni, és a rengeteg pluszmunka eredményezi, hogy nem tud az orvos úgy törődni a betegekkel ahogy azok elvárják. Mert heti 70 órában nem lehet.
Senki se a pénzért jön a pályára, de azt senkitől se lehet elvárni, hogy éhen haljon. Nem meggazdagodni szeretne az orvoskar, hanem megélni.
Praxis Az egészségügy tragikus 2012.05.30 07:30:00
http://praxis.blog.hu/2012/05/28/eleteket_mentenek_nap_mint_nap_1   Nagy butaságot csináltam. Kiadtam magamból azt, amit egy életen át cipelnem kell. Csak hol könnyebb,hol nehezebb.Nem kiáltottam gyilkost, pusztán leírtam azt, ami velem történt. Nem írtam hol történt, nem írtam…..
Légiós903 2012.06.15 01:35:50
@Ringlósztár: Bizony ítéltek. A legnagyobb kártérítési perben 140 millát nyertek a hozzátartozók. (Természetesen szülészeti ügy...)
Légiós903 2012.06.15 01:38:31
@Egy igaz ember: Nagyon igaz amit írsz. Külön kell választanunk az orvostudományt, és az egészségügyet. Az orvostudomány ma már hihetetlen dolgokra képes. Az egészségügy pedig, mint rendszer szolgáltatja a biztosítottak felé az orvostudomány eredményeit. Már amit meg tud fizetni.
Igencsak jó hangulatú szám :) ..