Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tréfás kedvű felhasználó

0 bejegyzést írt és 318 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyra értékelt leveles zöldségféle és kitűnő eledel a káposzta. Testépítő és tisztító kúrákhoz hatása világszerte elismert. Az emberiség a kezdetek óta fogyasztja. A mediterrán területekről a görögök és a rómaiak terjesztették el. Leveleinek és fejének alakja,…..
tréfás kedvű felhasználó 2011.11.11 10:58:42
@tea fan: izomszovettel teljes mertekben egyetertek! de epp ebben az esetben a kaposzta, mint olyan, tul sokat nem segit ;-)

termogenikus zsiregetokrol, mint olyan, meg nem hallottam, de megnezem majd, nem art tagitani a latasmodot!
tréfás kedvű felhasználó 2011.11.11 11:00:34
@Makronauta: szivesen keszitenek/ennek fincsi savanyukaposztat, de a vilag eme szegleteben nehezebb hozzajutni megfelelo dolgokhoz es hely se nagyon akad! Hatha lehet kisebb mennyisegben is kesziteni ilyet..lehet-e?
tréfás kedvű felhasználó 2020.06.11 15:30:37
@Bruce2000: Azért, mert az a szó, hogy "fogyaszt", az egy aktív cselekményt jelent. Ha egész nap nem eszek mást, csak 200 gram zsíros sajtot, az legfejlebb 900 kCal. Mégsem mondom, hogy "fogaszt", de azt se, hogy "hizlal", hisz ebben az esetben nyilvan azt nem. Szerintem. Lehet mondani ra, hogy segiti a fogyast, mert telitettseget biztosit, igen.

Ha van benne valam "csodaszer" (most nem olvasom vissza mirol szolt ez az egesz cucc, hisz nem ma volt), ami konkretan segiti a metabolizist, akkor igen, fogyaszt. De csak azert, mert keves benne a kaloria, nem. Klasszikus idevonatkozo szkeccs a Little Britain-bol (ha ismered): : www.youtube.com/watch?v=YZYx5IyCprc (Dust: it is very low in fat, you can eat as much as you like)
2012 óta évről évre nyilvánosságra hozzuk, hogy a Mandineren milyen értékben hirdettek állami intézmények, illetve állami (rész)tulajdonú cégek. Először a 2007 és 2011 közötti időszak hirdetési és szponzorációs bevételeit publikáltuk, amit aztán tavaly…..
tréfás kedvű felhasználó 2015.01.21 13:21:54
@huKKK: annak ellenére, hogy az aktuális kormányzatnál nagyobb szélhámos politikusokat SZERINTEM nem látott az elmult 25 év, tényleg ez a 3 milla zavarja a szemedet? Konkrétan valszeg jóval keveseb, mint egy darab újságíró éves fizetése (még ha ez tiszta bevétel is lenne...).

De igazad van, sunnyoghatna a Mandi is, mint mindenki más... :-/ Az is igaz, hogy akkor jobban lehetne halászni a zavarosban.
Ez a feltehetően mikropéniszű skandináv férfi bejárta a fél világot, mindenhol csinált magáról egy meztelen kézen állós fotót, aztán felnyomta a képeket az utazóblogjára. Ennyi. ..
 Megnézve néhány index címlapos blogot, örömmel konstatálhatjuk, hogy egyre nő az értelmiségi/ateista/liberális olvasók száma. Ők tisztában vannak azzal, hogy az ország vezetésére, példaképünk, a demokratikusan megválasztott Dopeman lenne a legalkamasabb. Elégedettek…..
tréfás kedvű felhasználó 2014.02.18 11:51:45
Egy megdöbbentő hírt olvastam az imént arról, hogy egy 12 éves kislány felakasztotta magát, mert a mennyben akart lenni az apjával. Az indoklás nem spekuláció, mert a lány búcsúlevelet írt, maga írta. Én nem értek ehhez, számomra is hihetetlen az, hogy egy 12 éves kislány az…..
Mostanában az ellenzéki pártok a különféle stadionépítéseken való felháborodással kampányolnak. Ez egyébként egy érdekes dolog, mert hát ugye a stadionokban sportolnak, a sport hasznos dolog. Mégis, a pártok elég erős érvrendszert tudnak felsorakoztatni amellett, hogy itt…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.09.05 14:07:38
@Joohnny86: meg amúgy sem igen lenn elég pártprogramnak. A magyar egyházügy lehet súlyos, de az ország nem emiatt van ilyen kilátástalan helyzetben.
Indiában megöltek egy neves racionalistát, és most egyesek a babonás tevékenységekkel való pénzszerzést szeretnék illegálissá tenni odaát, és FaceBook csoportunkban felmerült egy kérdés egy cikk kapcsán: Érdekes problematika. Vajon szabad-e, érdemes-e, praktikusan…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.08.28 15:27:08
@Bobby Newmark: egyetértek! Viszont ebben az esetben mindenképpen kislépésekkel el kéne valamilyen eredményeket érni.
Arthur Schopenhauer írja "A világ, mint akarat és képzet" előszavában, roppant gunyorosan, hogy ha valaki esetleg megvesz egy könyvet, akár az ő könyvét is, és nem akarja elolvasni, még mindig sok hasznát láthatja, például beteheti a könyvtárába, egy hézagot pótolva, kiteheti a…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.08.23 14:21:17
@Brendel Mátyás: akkor másképp mondom: érdekes dolgokról beszél elég gyakran szórakoztató formában és ráadásul ez bizonyos folyamatokat is elindít a folyamatokban. Éløben csak egyszer láttam, akkor a különbözø játékokról beszélt, pl hogy miért lehet egy játék sikeres.

Nem mondom, hogy 100%-ban akkurátus, de több, mint féligazságokkal dobálózik.

Analógia: ha én elmagyarázom egy akárkinek az evolúciós elmélet lényegét, akkor tuti, hogy az a magyarázat ezer sebbøl vérezne, de a lényegét tekintve megfelelne a valóságnak. És még az is lehet, hogy az az akárki meg is érti. (És éssel nem kezdünk mondatot :P)
tréfás kedvű felhasználó 2013.08.23 14:30:53
@Brendel Mátyás: hát ez így ebben a formában nem kizárt. Lehet, hogy sokan tudnak ilyet, engem nem túl sokkal hozott össze eddig a sors.
Az meg, hogy Mérønek autoritást tulajdonítanak, számomra új információ. Én azt biztos nem teszem.
 A minap a közeli kis drogériában a kezembe akadt egy szórólap, amin így, csupa nagy betűkkel a címben szereplő mondat állt hollandul, valamint egy felhívás, hogy írjam alá az online petíciót a homeopátiás készítmények védelmében. Felvont szemöldökkel vittem haza az…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.07.23 11:12:00
@orient expressz: az mondjuk érdeks, mert finnországban mint gyógynövénykészítményt árulják, patikákban is. Ha meg homeopátiás cucc lenne, akkor víz lenne, ugye :)
A Brains május 2-án különleges koncertet adott a Budapest Parkban. A csapat ezen a bulin, három szám erejéig színpadra hívta a Kosheen énekesnőjét, Sian Evanst, akivel együtt adták elő közös szerzeményüket. A We Are One című dalhoz a Deadcatdigital készített videóklipet,…..
Mielőtt bárki emlékgyalázást kiáltana szeretnénk leszögezni, hogy az alábbi videó, amelyben John Lennon egyik fellépését vágták össze a Voice tévés tehetségkutatóval csak egy vicc, ne tessék komolyan venni. Ebben egy halál laza John Lennon játssza az Imagine című dalt,…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.06.26 17:30:48
@gabborka: vagy feltételezhetjük, hogy shitgun mester ezt direkt viccből írta :P
Visszatámadt Kocsis Máté az atlatszo.hu cikkére: a cikk állításait nem cáfolta és helyreigazítást sem kért, de valótlan és sértő állításokkal illette a cikk szerzőjét. Zsidai Péter pert indít, mert a közleménnyel a polgármester megsértette jóhírnévhez való…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.06.26 09:29:15
Immanuel Kant főműve (A tiszta ész kritikája) először 1781-ben, majd átdolgozva 1787-ben jelent meg. Kant a könyvben három olyan istenérvet cáfol, amelyek ma is gyakran előkerülnek Isten létének bizonyítékaiként, ezért nem árt nagyvonalakban megismerkedni a művel. A tiszta ész kritikájának…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.06.20 13:10:30
Általában vannak bizonyos sztereotípiák az emberekben a közösségükről vagy nemzetükről, aztán eléggé meglepődnek, ha egy kutatás teljesen más eredményt hoz ki. A magyar társadalom magáról alkotott képmása alapján mi a nyugati kultúrához közel állónak gondoljuk magunkat,…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.06.13 09:24:17
Nem akarunk untatni benneteket, lassan le is állunk, de az utazásunkról azért néhány szösszenetet és a héten még pár érdekességet, képeket megosztunk veletek. Ahogy a beszámolóinkban említettük, a sikertelen aláírási procedúrát követően kissé elkenődöttek voltunk, amire…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.05.29 22:07:02
@Fárosz hajtója: hat a biztonsagiak az problem, de szerintem ha annyit utaztatok, akkor 30 eurot fizettetek volna, ha ezen mult volna :)
„Szerintem, amint a háború és a viszály két különböző szó, úgy két külön lényeg is, két különböző tényre vonatkozik. Ez az úgynevezett »saját«-ra, vagy »rokon«-ra, az meg az »idegen«-re és »elütő«-re. Ha saját vérünkkel tusakodunk, e harc neve: viszály, ha…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.05.29 12:14:46
@Lord_Valdez: köszi, érdekes volt. Mindenesetre én inkább a gyakorlati alkalmazásra gondoltam.

Bár magyarországon sok mindent nehéz értelmezni, nem kevés képzavar van a pártok között, hogy øk épp mik is.
tréfás kedvű felhasználó 2013.05.29 12:49:02
@Robinzon Kurzor: thumbs up!
tréfás kedvű felhasználó 2013.05.29 12:50:47
@blah: ennél jobban én se fogalmazhatnám meg. Max annyit, hogy: elfogadod az ország törvényeit? Igen? Remek. Nem? Lehet csomagolni és hazamenni.
Nyilván nem valami eddig hallatlan bölcsességet írok le azzal, ha azt mondom, a vallás lehet a 21. század egyik nagy válságokozója. Nem új keletű az a gondolat, hogy a hidegháború végével, megerősödő harmadik világbeli államokkal, ugyanakkor továbbra is fennálló…..
Krumplishal A hetedik művészet 2013.05.01 23:07:42
Ahogy azt már tegnapi posztunkban is olvashattátok, a 444.hu hírportál a fenti címmel indította útjára sorozatát, melyben, megfogalmazásuk szerint, a filmművészet legnagyszerűbb darabjai előtt kívánnak tisztelegni. Már az első részben rögtön egy klasszikussal (úgy látszik, nem…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.05.03 11:56:00
Az atlatszo.hu a K-monitorral, a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezettel és a Transparency International Magyarországgal együtt, levélben kérte az információszabadságról szóló törvény módosítását célzó törvényjavaslat elutasítását…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.04.30 14:40:48
@Jees: ez az a szÍnvonal, amire reagálni se lenne szabad...

mindenesetre remélem sikerül valamit elérni, mert ez így nem állapot.
Gyerekkorunk kedvenc bunyósa nem csak az önéletrajzi kötetét dedikálgatta az elmúlt években, de 2010-ben leforgatott egy főcsőzkézős-nyomozgatós tévésorozatot, az I delitti del cuocót is, amit a büntető Nincs kettő séf nélkül címmel (kényszeres szóviccelő…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.03.05 09:13:54
@dennisthemenace: mindenki beszél angolul? Voltál te már németországban és próbáltál csak angolul boldogulni? Én próbáltam (német ismeretek híjján) és nem túl felemelø. Mondjuk messze übereli a spanyolokat, de sajna én Finnországban élek, itt meg csak a 65+-osok nem beszélnek angolul (meg 1-2 kivétel)
Lance Armstrong többszörös Tour de France-győztes sportoló énekli a Radioheadtől a Creepet Pontosabban egy borzasztó cikire sikerült Lance Armstrong Oprah-interjú szövegrészleteit vágták össze a Radiohead zenéjére, amit egyszerűen hallani, látni kell. Például Oprah Winfrey…..
tréfás kedvű felhasználó 2013.02.01 20:22:20
Vesztett versenyképességéből Magyarország a Világgazdasági Fórum rangsora szerint. Nem kicsit, nagyon: tizenkét helyet zuhantunk egyetlen év alatt. Az impozáns eredményről a két hete publikált Wekerle Terv hivatkozásának köszönhetően a Nemzetgazdasági Minisztérium Nagy…..
tréfás kedvű felhasználó 2012.09.06 13:12:13
@bbjnick: hát én spec. reménykedek egy új párt megjelenésében, ennek híjján lmp. És te kire adnád le a voksod, ha 2014 lenne?
tréfás kedvű felhasználó 2012.09.06 13:31:24
@bbjnick: valószínüleg sokat segítene egy párt megítélésén (legalábbis általam), ha kiállna az eløzetes regisztráció ÉS a kopogtatócédulázás eltörtlése mellett
tréfás kedvű felhasználó 2012.09.07 10:09:14
@maskep: ennyi! jobban össze se tudtad volna foglalni mi a legnagyobb baj a kurrens kormánnyal és különbözø szempontok alapján rájuk voksolókkal (természetesen kivétel a vallási jellegµ fanatizmus, valamilyen érdek, netán mély és elszánt meggyøzødés az Egyetlen és Igaz Boldogulásban és az idvezüléshez vezetø Egyetlen, ámde Halálbiztos útban). Mondom ezt a jelenlegi kormány bizonyos érdemei elismerése mellett (pl. könnyített honosítás, és még néhány cselekedet)
Masszív össztűz alá került a Facebook egy közelmúltban napvilágra került eset miatt, miután gyermekvédelmi csoportok lelepleztek egy olyan "A pedofilok is emberek" feliratú Facebook oldalt, melyen egy felnőtt ballonkabátos férfi követ egy kislányt a sikátorban. A Facebook…..
  Az államilag támogatott keretszámok brutális megvágásának eredményeként az intézkedés ellen tiltakozókkal szemben megindult a hőbörgés a másik oldalon is: „Úgy van, minek ide ennyi diplomás, még egy villanykörtét se tudnak becsavarni, aztán elmennek külföldre mosogatni a…..
tréfás kedvű felhasználó 2012.07.27 12:53:33
@Zb74: de hát a Galaxy S3 csak fél éves. Miket beszélsz?
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
tréfás kedvű felhasználó 2012.06.15 11:34:25
@de Florentia: 4-0 -nál a 85. percben már viszonylag egyértelmµ volt, hogy nem øk mennek el innen 3 ponttal... szóval lehet énekelni (bármennyire is hülyeség a babona szvsz)