Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tejhatalom

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszinteség mindenek felett Az eszközök szükségesek és létfontosságúak a projektvezetésben. De ne feledjük, hogy Te vagy a legjobb projektvezetési eszköz. Hogyha bizonyos alapvető dolgokat helyesen végzel, akkor azok az eszközök csak segítenek a csúcsra jutásban és az igazi sikert önmagadnak…..
Totális a Fidesz fölénye! Ráadást pénzügyileg engedtük megszületni a VILÁG egyik legerősebb szuper-pártját, a dollármilliárdokkal rendelkező Fideszt. Szembe kell nézni a szigorú ténnyel: - A jelenlegi ellenzéknek annyi esélye van a Fideszt legyőzni az EP választáson, mint hóembernek az…..
Miközben Párizsban nemzetközi békediktátumot készítenek elő Izrael számára, Moszkvában Mahmúd Abbasz Fatah-mozgalma és a Hamasz arról kezd tárgyalni, hogyan űzhetnek el 600 ezer zsidót a földjükről – Júdeából, Szamariából és Kelet-Jeruzsálemből, amelyet a leendő palesztin állam számára követelnek.…..
        Boros János rezsimszolga folytatja kétségbeesett küzdelmét a miniszterelnöki kegyekért. Tudom, harmadosztályú senkiről van szó, akit Olvasóim már nagyon unnak, de Borosban van valamilyen…..
Egymillió forint az éves díja egy magániskolának Újbudán. Képzelheted a körülményeket: a falak szép színesre festve, a tanár néni egyszerre 20 gyerekkel foglalkozik (ennyi van egy osztályban) és mosolyog, a gyerekek és a szülők rengeteg délutáni fejlesztő foglalkozás közül…..
..., de spoiler mentesen valjuk be egymást közt, hogy nem lett. Olvastam egy érdekes szubjektív cikket, amiben a szerző a saját véleményét és meglátásait írta le a témában kapcsolatban. Sok gondolattal egyet értettem. A cikk mondanivalóján felbuzdulva döntöttem úgy, hogy…..
Kilenc órakor kezdődött az a rendkívüli sajtótájékoztató, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök és Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tartott. Mindez azért meglepő, mivel hatalmas titkolózás övezte a bejelentés(ek) tárgyát valamint rendkívüli módon ritkaságszámba…..
Scavenger Az emlékek őre 2014.09.09 21:20:45
Tétova Árnyak között Két világ rezgő határán Egy emlék figyelt, átszökött Óvatlan pillanatban megkötött Tudván merre halad Leült nagy tölgyek alatt Régi dalát énekelve Fekve az eget kémlelte Látott sok csillagot Mind ismerős valahogy S a hold rideg fénye Tekintetét…..
tejhatalom 2014.09.09 22:53:15
Unit Linked konstrukciókkal korábban már foglalkoztunk itt, az UL-ek TKM-jével itt, a nyugdíj-jellegű befektetési eszközök között pedig itt említettük. A Unit Linked konstrukciók jól beilleszthetőek a személyes és családi pénzügyi tervekbe, bár tény, hogy óvatosan kell…..
tejhatalom 2014.06.26 10:26:38
Íme egy friss cikk az UL-ekről. Nem fogtok örülni neki :)
kiszamolo.hu/megis-megeri-a-unit-linked-biztositas/

Ez a blog pedig - annak ellenére, hogy egy-két éve nem frissül - még mindig az egyik kiemelkedő ügynök-kritikus, tájékoztató blog. Írjon jobbat, akinek nem tetszik!
Magyarország az államalapítás pillanatától kezdve a nyugati határaival szomszédos német nyelvterülettel került szoros kapcsolatba, a nyugati világnyelvek közül tehát Magyarországon a németnek vannak a legrégibb, legszerteágazóbb és legmélyebb hagyományai, de nem…..
tejhatalom 2012.12.15 22:04:37
@Secnir: Ügyes vagy, helyettem is fogalmaztad :) Ez beteg, de, hogy nem nő, és nem sváb, nem is baranyai, az is tuti. És szerintem nem kevés pénzt kap érte. Magától nem lehet ilyen ostoba, szűklátókörű, és egyoldalú, de pénzért talán. _Van_ az az összeg!
Az utóbbi hetekben az elkeseredett és mindenre elszánt balliberális ellenforradalmi elemek megkísérelték az ország lakosságának nyugalmát megzavarni. Útszéli, bolsevik jellegű blogbejegyzések ezreivel, lázító röplapokkal és hazug lejárató cikkekkel uszítanak a kormány és a…..
Költségeid optimalizálása, hiteleid karbantartásaBiztosan tudod, hogy mennyit keresel, még akkor is, ha ez hónapról hónapra más-más összeg. És természetesen azt is tudod (vagy tudnod kellene), hogy mekkora költségek és mire mennek el. Fordíts arra időt, hogy a bevételek és…..
Ifjú család pénzügyi lépései, teendői:Néhány példa azokból a teendőkből és gondolkodni valókból, melyek egy fiatal családot foglalkoztatnak. Alapos pénzügyi tervezéssel ezek kitűnően elvégezhetőek: Közös pénzügyi, anyagi élet kialakítása, együtt-gondolkodás a…..
Kedves Barátaim, kedves Olvasó!Ezt is megértük! Egyre többször fogunk találkozni a különböző Unit Linked biztosítások esetén a TKM fogalmával, és az alábbi – kötelezően előírt – szöveggel:Mi a TKM?A Teljes Költség Mutató (TKM mutató) az Ön tájékoztatását…..
8ker Beszélő plakátok 2011.05.04 13:12:00
 Hogy ne csak a hatalom romlott, öncélú dolgairól beszéljünk, itt a 2farkú újabb produkciója, az egymással beszélgető plakátok. Kár, hogy nem jutott be a fővárosi önkormányzatba, akkor biztosan lenne Kétfarkú utca/tér/köz/sugárút. Vagy kerület. Esetleg Budapest…..