Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alices

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ingyen kérhető "Megváltás" karkötő, a színeknek különböző jelentése van (ha érdekel, akkor le van írva az oldalon).Link: www.oakgrove-baptist.org/SalvationBracelet/Request/SBRequestForm.aspxMegérkezett!..
"Ebben a nyereményjátékban egy képen kell megtalálni harminc film elrejtett elemeit, és egy Facebook alkalmazás segítségével megadni a filmek címeit - szerencsére az űrlap elmenthető, így van idő a keresgélésre.A fődíj egy LG HX806PE 3D Blu-ray házimozi rendszer…..
Szívatós Így szívat a Facebook 2010.08.30 12:22:00
 Érdekes levelet kapott a Pénzcentrum egyik olvasójától, akit konkrétan szívat a Facebook. A közösségi oldal napok óta nem engedi be, nem küldi az új jelszót, sem az SMS-es megerősítő kódot. A postafiókban pedig hevernek a fontosabbnál fontosabb levelek...  …..
  Nézzük, hogy mit kaphat 2800 forintért egy svájci frankban eladósodott magyar szurkoló 2010-ben! A dolog érdekessége, hogy a levélíró vérnyomása és az alpesi deviza árfolyamának alakulása között érdekes összefüggés figyelhető meg.   „A Svédországban…..
Az alábbiakban egy megözvegyült férj levelét tesszük közzé, aki a felesége halála után hiába intézkedett, öt év után felszólító levelet küldött az OTP.   „2005 májusában veszítettem el a feleségemet. A halálát bejelentettem az OTP felé, leadtam a…..
"Ma találkoztam a Pénzcentrum.hu által készített személyi kölcsön körképpel, melyben a Citibank úgy nyiatkozott, hogy az igénylők 2-3 nap alatt hozzájuthatnak a pénzükhöz, de szerencsés esetben akár a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül megtörténhet a…..
Olvasónk már megbánta, hogy annak idején diákhitelt vett fel.Még 2002-ben vettem igénybe diákhitelt, mert egyedülálló anyaként nappali tagozatos hallgató voltam, így szükségem volt rá, s igen megörültem ennek a lehetőségnek. Nem kellett volna.A szerződésben amit aláírtam,…..
Olvasónknak egyáltalán nincsenek fizetési nehézségei, mégsem boldogul könnyen a bankokkal.A történetem kicsit más, mint a többi poszt, mert igazából nem vagyok károsult, de hitelek kapcsán volt problémám a bankokkal.1.Pár évvel ezelőtt építkezéshez kaptam munkáltatói…..
"Mac-et akar a Microsoft?", és hasonló szövegek tüntek fel különböző Mac barát blogokban, valamint az Index címlapján is. Ez a cikk itt olvasható. Nézzük meg, csak  vázlatosan, hogy miről is van itt szó. A Microsoft hordozható eszközökre szánt Pocket MSN névre…..
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
Illik hozzád?! A Mandarina Duck táskái biztosan! Ha elég rendetlen vagy, akár nyerhetsz is egyet és, hogy utána mindig rend legyen a táskádban, válaszd ki a hozzád leginkább illő dizájnos betéttartó dobozt is. HOGYAN? 1.Légy rajongója oldalunknak 2.Fotózd le a táskád akkor,…..
OurFashion Top 8 tavaszi táska! 2010.03.26 11:33:00
Sorrendet nehezen tudok hírdetni a legjobb 8 idei tavaszi táskám közül, azonban nagy szerencsém, hogy választanom sem kell belőlük, hiszen mindegyik valami másért tetszik! Lássuk hát a listát:1. Kezdjük talán McQueen 2010-es különleges tavaszi clutch-ával, aminek a színe és…..
Ha én gazdag lennék (dadadidadadadidadaj) és amerikai, akkor biztosan előjegyeztetném ezt a táskát a Saksnál. Hófehér alapon fekete krokodilbőr betétek, aranyszínű díszek, valamint bőr origamivirágok tarkítják ezt az extravagáns kiegészítőt. A Joy Boston táska…..