Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ittazidő

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyen szó szupervulkánokról, vándorló kövekről vagy épp szinte földönkívülinek tűnő, félelmetes kráterekről, a természet tudja, hogy mutassa meg, titkait még a magát olykor mindenhatónak képzelő emberiség számára sem könnyű megfejteni. A következő helyek is erre…..
A Szombat esti láz nem kifejezetten az a műsor, amivel papíron a 18-49-es korosztályt meg lehetne fogni. A fiatalokat akkor sem érdekli annyira a versenytáncosok és lelkes vagy annak hazudott celebek szambáznak át a képernyőjükön, ha Tóth Gabi csöcsei kivillannak a nagy…..
ittazidő 2014.04.06 12:25:18
@nigara: én nyugdíjas vagyok, de büntetés lenne számomra egy ilyen (vagy hasonló színvonalú) műsort végignézni. Egy-két általam komolyabbnak tartott embert befűzni ilyen nívótlan, kultúrát- és ízlést romboló műsorban már mindennek a legalja. Aki ezen a műsoron szórakozik (vagy csak ezen szórakozik) az megérdemli!
Én inkább a madarak párválasztását, a bütykös hattyúk szerelmi életét nézem. Meghatóan szép és szórakoztató.
Szép napot!
Föltoltak egy csomó képet a Határ úti végállomás megújításáról. A három kerület határán fekvő térnek sikerült annak idején úgy plázát kapnia, hogy az vajmi keveset javított az állapotán. Megújítása tehát már jó ideje esedékes. Már tavaly megindult az…..
ittazidő 2014.02.21 14:29:25
@zsoci: Egyetértek!
Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy az évek óta ott tátongó, üres telekkel mi lesz? Budapesten talán ez az egyetlen olyan kerület, ahol egymást követően, az 50-es villamos mentén, a legtöbb foghíjas telek található. Természetesen gazosan, szeméthegyekkel és sok undorító dologgal.
Többször hivatkozott már arra az önkormányzat, hogy magánterület, nem tehetnek semmit. Dehogynem! Büntetés kiszabása mellett kell rávenni őket, hogy az üres telkeiket gondozzák, tartsák rendben.
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
ittazidő 2012.01.21 09:15:32
@amor2000: Egyetértek veled, de itt időpocsékolás bármit is mondani.
Felületes, "megmondó" emberek véleményeivel nem ésszerű vitába bonyolódni.
 A múlt hétvégén ismét kirándultunk és nem is kellett messzire menni, hiszen csak Paphos-tól 10 km-re található Agios Neofytos kolostort látogattuk meg.  A következőt találtam a kolostorról a Visitcyprus oldalán: Az Agios Neofytos kolostor történetét alapítójának, a…..
 A múlt héten Gábor szülinapját ünnepeltük és úgy gondoltuk, hogy kirándulunk egy kicsit a környéken, nem sokat, mert túl meleg van. Így indultunk el Kathikasba, ami 600m magasan fekszik és valószínűleg Paphos királyának egykori pihenő- és üdülőhelye volt. A mostanában…..
 Hogyan is született a Ciprusra költözés terve? Nos már régóta játszottunk a gondolattal, hogy délre költözünk. 7 ír nyár meggyőzött minket arról, hogy útnak induljunk. Előzetes úticéljaink között szerepelt Spanyolország, Gibraltár, Mallorca, de Ciprusra sohasem…..
 Még csak második hónapja leszünk Cipruson, de a grillezés már-már hagyománnyá válik. Mindent meggrillezünk, ami a kezünk ügyébe akad. Kóstoltunk különböző módon elkészített szuvlakikat, de nekem az itthon készített ízlik a legjobban. Gábor a tűzgyújtó mester és a…..
ittazidő 2011.07.08 09:09:11
Tudtad? Búcsú - itt a vége 2010.08.24 06:11:00
Egyszer minden véget ér, ez alól a Tudtad blog sem kivétel: Slangerral egyetértésben úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a blogot. Slanger már régebben megírta, hogy munkája és távlati céljai miatt nem lesz ideje foglalkozni a Tudtaddal, most én kerültem hasonló helyzetbe, ami nekem…..
Tudtad? Elvis röhög a koncerten 2010.07.17 07:20:00
Egy nem mindennapi felvételt szeretnék megmutatnia kedves olvasóknak: a király (nem Jimmy, hanem maga Elvis Presley) 1969-ben Las Vegasban koncertet tartott, melyen előadta az Are you lonesomme tonight? című slágerét is. Ebben semmi különös nem lenne, ha Elvis nem röhögné végig a…..