Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ropi777

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén sokat tanulhattunk a kereskedelmi televíziók műsoraiban a honi politikáról, érdekesebbnél érdekesebb adatokat, tényeket és létfontosságú információkat tudhattunk meg a média szereplőitől. Miközben Orbán kemény pénzeket szed vissza azoktól, akiknek ezt egyszer már…..
Ebben a rövid videoban azt tekinthetitek meg, hogy mit gondol Vécsi Tibor a Korai Öröm frontembere a VHK-ról. Tibi egyébként a VHK feloszlásakor éppen a zenekar tagja volt. Nyilatkozótársa egy másik legenda, Csihar Attila a Tormentor, Mayhem, Sunno))) és satöbbi zenekarokból! ..
Policity Vakok között 2011.05.20 18:13:00
Legújabb meghívójában flashblogolni hívott a Táncsics Alapítvány. Egyfelől eddig fogalmam sem volt róla, hogy a flashmob mellett létezik flashblog is, másrészt: mivel „A rendezvényen részt vevők számára a Kapcsolat.hu portálon létrehozunk egy regisztrációt, azaz…..
Slayer, Megadeth @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.04.08. Nagy dolog ez, feleim, hogy a metál beveszi a BS-t – Slayer volt már Szigeten nagyszínpados, de a fesztivál mindig más, most majd elválik, tud-e annyit önállóan két ekkora banda. Kint nincsenek sokan. Bent se,…..
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..