Regisztráció Blogot indítok
Adatok
====== vadparaszt ====== (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy sokan fanyalogni kezdenek most, páran talán szidni is kezdik a Totalcart, mert nem értik majd, hogyan kerül egy ilyen pimf dolog egy országos autós magazin hasábjaira. Kétszáz kilométer, oda-vissza, plusz kavarással sincs ötszáz… Táv ez? Tett ez? Érdemes akár egy…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.04.24 11:05:59
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.04.24 11:57:01
w Mire a falevelek lehullanak 2010.04.21 06:00:00
Hát mégsem lesz radikális és azonnali adócsökkentés az idén. Ej, a fenébe. Pedig az elmúlt nyolc évben a Fidesz lényegében ennyit árult el a gazdaságpolitikájáról: ha egyszer odaengednék őket a gombokhoz ezek a balfasz szocik, ők rögtön megvágnák az adóterheket, és…..
Ha a MÁV-csoportban pontosan betartják a karbantartási, vizsgálati előírásokat, valószínűleg nem engedhették volna pályára a súlyos, bár szerencsés kimenetelű balesetet okozó személykocsit. Talán a sors fintorának is tekinthető, hogy a hegyeshalmi vasúti fővonalon hétfő…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.04.22 09:38:30
@Liquid_Night: Parkolj füvön, vagy nézd meg a féktárcsáidat egy esős napon, pár órával megállás után. Természetesen gyári féktárcsáim vannak, ez nem oszt, nem szoroz.

Szörnyülködésed alapján nem sokat érthetsz az autókhoz.

Én se a vonatokhoz, pedig apám egész dinasztiája aktív vagy nyugdíjas vasutas, 190+ év MÁV munkaviszony van a családban, az én egy évemet is beleértve, amikor is váltókezelőként szolgáltam a Déli pályaudvar 1-es tornyában. De nem értek hozzá, nem is szeretnék állást foglalni.
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Egy óra harminchárom perc. Három nap minimális alvással és reggel nyolckor megint ott vagyunk. Amit azonban mára elterveztünk, azt meg is csináltuk. A tegnapi szopóroller tovább gurult, megint egy méterrel közelebb a hegy csúcsához. Ott van minden, a helyén. Autó, motor, shop,…..
====== vadparaszt ====== (törölt) 2010.04.16 07:45:01
Az alábbi hírt, a fotókat és a szöveget Kenyeres Gábor (jupiter-8) Indafotó-felhasználónak köszönjük.Magyarország, Miskolc. A 2010 április 14-én kezdődő felhőszakadás 15-én hajnalra teljesen alámosta a miskolci papírgyár fölött futó kisvasút pályáját. A…..