Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LóBácsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag, aki sorra csupa prostit talál meg, annak ellenére, hogy nagyon megnézem, kivel bújok ágyba” – újra egy vitaindító poszt, melynek szerzője előrebocsátja, hogy nem minden nőre és férfira vonatkoznak a felsorolt…..
LóBácsi 2010.08.25 13:17:07
A Városháza udvarán tartott tegnap sajtótájékoztatót a Parking Kft., ami annyira instant volt, hogy negyedórás késéssel már csak a székek összeszedésére értem oda. Aki azt hiszi, hogy rutinos vén újságíró vagyok, aki megúszva a beszédeket csak a büfére érkezik, az téved.…..
Mandiner blog Vetni a keresztre 2010.06.17 14:31:00
  Ha a vuvuzela jöhet, a keresztvetés nem, akkor: sisakrostély le, keresztes pajzs föl.   Úgy tűnik, az Európa Tanács után egy másik polkorrekt dinoszaurusz is szeretne beleavatkozni a szabadságjogokba, és persze a vallásos hagyományokba. A FIFA megtiltotta a játékosoknak a…..
LóBácsi 2010.06.17 21:33:01
bár ez nem egy kommentnyi hosszúságú téma, de mégis muszáj itt azt hiszem tiszta vizet önteni a pohárba.
Akik azt mondják, hogy a vallás és a hit teljességgel magánügy, akkor az ő hitük, miszerint a vallás rosszra tanít is magánügy, tehát nem jelenthetik ki, és akkor vitatkozni sem lehet sem erről, sőt semmiféle morális rendszerről sem.
A vallásról való rossz vélemény is egyfajta hit, ráadásul téves. A nagy világvallások ugyanis határozottan tiltják az ölést. következik egy rendkívül rövid gyorstalpalót. izraelitizmus és iszlám az ölésről:
hu.fgulen.com/content/view/39/48/

aki a kereszténység nevében öl, az egész vallását kérdőjelezi meg. Jézus ezt mondja a zsidó vallásról, és egyben az ő egyházáról is: „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedbõl, teljes lelkedbõl és teljes elmédbõl. Ez az elsõ és a nagy parancsolat. A második hasonló ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. E két parancsolattól függ az egész törvény és a próféták.”
aki ebben hisz, a szeretetben, maguk és mások elfogadásában hisz.
a törvény szerint kivégezhető házasságtörő asszony sztorijában pedig ezt mondja: "Aki bűntelen közületek, az vessen rá először követ". az asszonynak pedig ezt: ""Hol vannak a vádlóid? Senki sem ítélt el téged?" Ő <az asszony> így felelt: "Senki, Uram." Jézus pedig ezt mondta neki: "Én sem ítéllek el téged, menj el, és mostantól fogva többé ne vétkezz!"
aki pedig a pályán keresztet vet, ennek az Istennek a követéséről tesz bizonyságot, és vele kommunikál, mivel a hitet csak minden porcikájával és folyamatosan élheti meg valóságosan.
Összefogott a hazai művészvilág Stohl Buckó megmentésére. A katasztrófaturisták mellett állítólag az ertéeles kollégák is ott ülnek estéről estére a Nemzeti Színházban Buci Maci előadásain szolidaritásukat kifejezve. Alföldi Róbert nyilatkozata szerint minden Stohl…..
LóBácsi 2010.05.24 16:10:13
Sárdobáló Szerintem szar 2010.05.13 07:00:00
Szerintem szar Mesterházy Attila, nála csak Orbán Viktor szarabb. Szerintem szar az ózdi Nemzeti Konzultáció. Szerintem szar az ingyen BKV, aminél csak Horváth Csaba szarabb. Szerintem szar a kutyaszar. Szerintem szar a Hajdu Péter féle Frizbi. Szerintem szar Nyakó István. Szerintem…..
IDDQD A legnagyobb játékvilágok 2010.05.09 15:30:00
A Diggen találtuk ezt a csodás képet (kattintásra megnő), ami összehasonlítja hét játék virtuális világának méretét (meg még néhány nagyobbat felsorol). A területek négyzetmérföldben vannak megadva, ezeket még meg kell szorozni 2,59-cel, hogy megkapjuk a négyzetkilométert.…..