Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a nép levében

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán nem jelent semmilyen különös kihívást, ha az ember ismert sajtótermékek nevét bemondva készít interjút egy tüntetésen. Azt sem tekinthetjük valami nagy was ist dasnak, ha valaki PRESS feliratú, világítós, kukásmellényben állat jó képeket és felvételeket…..
Szöveg: Nyers Irén Kép: Zöld Est Már az RTL Klub hétvégi katasztrófafilmjeit is elérte a globális felmelegedés tematikája. A zöld hullámon az Est Média Group is utazik, új kiadványukban, a Zöld Estben, amely május 20-án jelent meg, a következőképpen okítanak minket:…..
 Az írást 1945-ből Márai Sándor naplójából idézzük:"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a "jobboldaliság" cimkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint…..
Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális…..
Amikor Gyurcsány pajtás bejelentette, hogy konvergencia program - haj, emlékszik még arra valaki! -, akkor a nép leve már azt az igét hirdettem, hogy a maradék államháztartási vagyonból, ami ott lötybölődik az országkassza fenekén, mindenkinek alanyi jogon egy teljes év ingyenes…..