Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyeső

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt szerencsém a minap egy nem fővárosi – szándékosan nem használom a pejoratív vidéki szót – lakásétteremben vacsorázni. Hogy hol és mit, az majd egy márciusi vacsora után lesz poszttéma itt az Étteremmarketing blogján, most csak azon gondolkodtam el, mi kell egy jó lakásétteremhez. Írásunkat…..
A szegedi menüs étkeztetés bermudaháromszögében könnyű elveszni, annál is inkább, mert az elmúlt években több olyan étterem és bisztró is nyílt, ahová érdemes vissza-visszajárni. Egyik kedvencünk a Sol Bistro, aminek egyetlen estleges hátránya (erről még magunk is vitatkozunk), hogy nem a…..
A magyar étteremkultúra - a vendégek viselkedésének tekintetében - még hagy kívánni valót maga után. Alapvetően vannak illemtani hiányosságok is, például illik köszönni, ha bemegyünk valahová - ahogyan a pincérnek, eladónak is illik köszönni, vagy vissza köszönni. Összeszedtünk saját kútfőből és a…..
Szegeden az utóbbi években számos kávézó, étterem, fastfood-ot kínáló hely nyílt - és sok közülük be is zárt. Most egy olyan sikertörténetet választottunk blogunk témájául, amely arra mutat rá: jó időben jó helyen lenni nagyon klassz dolog, de az étterem is olyan, mint a szerelem: megszerezni…..
 mit kérsz vacsorára?kínait.elég nehéz volt becserkészni az étteremből. valami hülye ürüggyel hívtam ki a hátsó udvarra. végig gyanakodott.amikor végül leütöttem, buta csodálkozás ült ki az arcára.a konyha melegében keményen megizzadt, ezért elég munkás volt…..
Április 22-én, 19:00-kor páran elindulnak a Dóm térről, és bicikliznek egy nagyot a városban. Múltkor kb. 350-en mentek velük. Ezt hívják úgy, hogy kritikus tömeg! Idén megint kicsit módosul az útvonal, a felvonulás vége először nem a kiindulási helyen (azaz a Dóm téren),…..
nyeső 2010.04.14 21:39:58
@síncsavar: én ezt támogatom. színes krétákkal sok aláírás a városháza elé a járdára és az úttestre:)