Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CziNDerElLi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lényegében a post címe annak a mexikói hirdetésnek a mottója, amely arra figyelmeztet bennünket, ne rúzsozzunk a volán mögött, mert balesetveszélyes! A koncepció az, hogy egy étterem női mosdójának szappanadagolójába beszereltek egy légzsákot, ami abban a pillanatban…..
Makeup Blog Napi smink munkába 2. 2012.01.17 17:00:00
A mai napra is sikerült szerintem egy teljesen viselhető és relatív egyszerű sminket készítenem magamnak. Arc:MAC Studio Fix Fluid NW20Artdeco Fixing powderArtdeco Bronzing Powder (2) - konturMAC Azalea Blossom - pirosítóAz arcomat lealapoztam, amihez természetesen a BőcsEcset…..
      A novemberi Magyar Konyhában megjelent F. Nagy Angéla interjú után nem én vagyok az egyetlen, aki nekiállt libamájat dunsztolni. Eleinte egy kicsit bizalmatlan voltam az eljárással kapcsolatban, de tényleg nagyon egyszerű és célravezető: a máj nem zsugorodik össze, a külseje…..
Makeup Blog Nude rúzs teszt 2011.11.14 17:00:00
Volt szerencsém kipróbálni a BarryM egyik rúzsát, ami szerintem tökéletes kiegészítője a Sleek Nude kollekciójának, nevében is tükröződik ez: Pale Nude.Állagát tekintve egy nagyon krémes rúzsról van szó, enyhén fényes, nude árnyalat. Illata nagyon kellemes. Fedése…..
Gyerekszoba Ujjfesték házilag 2011.09.29 09:09:00
A gyereknek ez volt az első találkozása az alkotással és a színekkel. Imádta, hosszú ideig képes volt csendben - mondom, csendben! - eltapicskolni vele egy szép nagy papír felett. Vagy inkább rajta. De az ujjfesték nem két fillér, főleg akkor nem, ha olyan tempóban fogy, mint anno…..
A Wall Street Journal riportja szerint legalábbis különös helyzet alakult ki azóta, hogy az Apple bejelentette: ő is belép a mobilmarketing bizniszbe az iAd-vel. Noha elsőre azt lehetett hinni, hogy az iAd elszívja a többi szolgáltatótól a melót, mindenfelé élénkülés…..
„És ha le is megyek, akkor mit fogunk csinálni? Beülünk egy órára a cukrászdába, aztán hello? Hosszú ideig nem jön tőle válasz. Megbántottam valamivel?” – mit tennél, ha hirtelen egy titkos imádó bukkanna fel az életedben, aki rajongó mélekkel bombáz? Eleinte…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..