Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FoxtrotUniformCharlieKilo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Való világ 4 és a hozzá hasonló reality-műsorok versenyzői között kevesebb eséllyel találunk Mensa-tagot, mint az Nb1-es bajnoki mezőnyben (pedig ott sincs túljelentkezés), ez világos, VV Alekoszt nem az eszéért szeretjük, na. VV "erőszakból diplomázott" László…..
FoxtrotUniformCharlieKilo 2011.02.21 20:30:59
@Mezőhegyessy Nimród: a kettő kizárja egymást , okostóni?
Naiv ügyfél meglepődött, hogy többet nem mehet nyelvtanárjával délelőtt a Mandragórába, pedig a hely kihasználtságán drasztikusan ront majd a hiányuk:Délelőtt 11órakor érkezem meg a II. kerületeben lévő, Kacsa utcai Mandragóra kávézó és étterembe - ahogyan ez lassan már…..
Az alanti levelet annak illusztrálására posztolom be, hogy milyen mély hatással van a fogyasztók pszichéjére a politikai dobverés, például az állandósult kampánycigányozás. Norbinak a drogériában látott, teljesen köznapi élőslödőirtó csomagolásáról is AZ jutott eszébe.…..
FoxtrotUniformCharlieKilo 2010.04.14 21:13:19
Megérzésből, csak a fotó alapján is hiszek Emőkének, hiszen a levelét a kapzsiság nem motiválhatta, mivel a számlát már eldobta. Mégis elküldte nekünk csalódása tárgyát, a parfümöt, aminek a csomagolásába valaki egy kiürült tesztpalackot rejtett el a Tescóban. Emőke, erre…..
FoxtrotUniformCharlieKilo 2010.04.14 21:09:38