Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.netti87.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Voltak olyan mérkőzéseink, amelyeket könnyedén megnyerhettünk volna, ha jobban játszunk. Értékelésem szerint 9 pontot ajándékoztunk el így, ezek nagyon hiányoznak." – mondta blogunknak J. P. MacCallum, a Dab.Docler kanadai edzője. A vele készült értékelő…..
A kapusok ritkán vesznek részt agresszív jelenetekben, de az NHL-ben mindig voltak az átlagtól eltérő, harcias kivételek. Az egyik kanadai adó összeállítást készített a legemlékezetesebb verekedésekről. A felvételen olyan jelenetek is láthatók, amelyek a jégkorong mulatságos…..
.netti87. 2010.10.07 22:25:07
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
Az IIHF és a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság szervezőbizottsága helyt adott a brit csapat kérésének, megcserélték az első két szombati mérkőzést tornán. Az eredetileg 16.30-ra kiírt Magyarország–Dél-Korea összecsapás 13.00-kor kezdődik, tehát mi játsszuk a…..
.netti87. 2010.04.16 15:21:47
@vaze: koszi szepen!!!!
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..