Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gatter

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kósik Polgi nagyon kemény mondatát adtam a másodközlés címének. A HVG online kiadásában szép hosszú írás jelent meg a nagy Berezdtetős projektről. Tessenek olvasni. Lakóparktelek legelőáron 2010. június 01., kedd, 06:48 • Utolsó frissítés: 1 órája…..
Gatter 2010.06.01 22:26:37
„Aki a saját falujában akar megakadályozni egy befektetést, az nem is szereti azt a települést.”

Engedjétek meg, hogy „cserépiként” erre a kijelentésre két kérdéssel reagáljak elöljáróban.
Akkor ezek szerint, akiben kérdések merülnek fel, az már a faluja ellensége?
És aki fel is teszi azokat, azt már pusztán a lakóhelye iránt érzett gyűlölete motiválja?

Azt sajnos látjuk, hogy a „cél szentesíti az eszközt” politika felett szemet hunyók részéről, a KÖZ bevonása teljesen mellékes volt egy olyan döntési folyamat során, ami az itt lakók, illetve itt tulajdonnal rendelkezők életét , jövőjét jelentős mértékben befolyásolhatja.
Tisztában vagyok az önkormányzat ezzel kapcsolatos álláspontjával, de nem tudok egyet érteni vele. Mivel az utóbbi időben tapasztalható információ hiányra utaló jelek mást mutatnak.
Ezt az alapvető hiányosságot próbáljuk korrigálni, pótolni egy olyan csapatként, akiket pontosan az az elkötelezettség hozott össze, amit Cserépfalu irányában éreznek.
Ez az elkötelezettség volt a motiváció arra, hogy a jelen gazdasági helyzetet figyelembe véve közelítsük meg azt a folyamatot, amit a szóban forgó beruházások illetve azok finanszírozási módja gerjeszthet környezetünkben.
Ezen realitásokat figyelembe véve alakítottuk ki véleményünket, amit az illetékesek reményeink szerint figyelembe vesznek végső döntésük meghozatala során!
Üdv: Kósik László