Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MSZP = Megint Szerzünk Pénzt

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Adólufi, Isten veled! 2010.06.08 08:00:00
Szép volt és színes. Választási propaganda héliummal töltött, mitől könnyen kellett volna szárnyalnia fejünk fölött az égen, mégis tonnás teherként ült rajtunk. Az ígéret volt, megszemélyesítője a kolbászkerítéshez vezető útnak. Olyan nehéz jelzőkkel terhelték mint…..
AdóManó sztorijának fergetes sikere után az Apeh versenyt hirdetett a dolgozói között (!) a folytatás érdekében. Születtek is újabb csodálatos mesék, sőt még szlogent és szignált is alkottak a szorgalmasok. A képregénykategória első három helyezettje biztos nem a Mozgó Világ…..
60 napja, március 31-én adták át a friss-ropogós-többszázmilliárdba került autópályát, az M6-ost. Bevallom, én azt hittem, az alagutakkal lesznek majd problémák, mert  ugye ott van az a pár méter vizes lösz az alagutak felett ... de nem, nem ez történt. Az M6-os…..
MSZP = Megint Szerzünk Pénzt 2010.05.31 18:10:26
Kapcsolódó írás április eljéről:
Mindent átadnak
mandiner.blog.hu/2010/04/02/mindent_atadnak?token=5c53989b5b069f4394ab802d1506d1a6

Néhány hozzászólás:
"ha vartak volna hogy a fos allagu losz osszetomorodjon, akkor talan 2020-ra kesz lett volna az M6 es akkor most a magukfajta demagogok azon ragodnanak hogy jajjistenem kulturfovaros autopalya nelkul "

"Nem annak örülnek hogy elkészült, Pécs fejlődik, hanem azon búsulnak, hogy vajon ki lopott, és másképpen is lehetett volna csinálni, minek az alagút... "
Varánusz Áve, imperátor Viktor ! 2010.05.29 08:00:00
A régi vicc megvan?- Mi lesz ma ebédre édesanyám?- Kirántott asztalfiók, kisfiam...De ne szaladjunk ennyire.Ma a parlament új kormányfőt választ. Lázas az izgalom, óriási a várakozás. Vajon sikerül-e 194 egybehangzó szavazatot szerezni a jó pillanatban? A hívek rojtosra karmolják…..
  Meglepő és szokatlan visszafogottság tükröződik az elmúlt hetek fideszes megnyilvánulásaiban. A bizottsági helyek elosztásának módjától kezdve, a kormányzati pozíciókat elnyerő fideszes politikusok személyén át egészen a kettős állampolgárság és a trianoni…..
MSZP = Megint Szerzünk Pénzt 2010.05.29 10:45:03
@Elpet: "olyan politikát kell folytatnia, ami a társadalom túlnyomó többsége számára legalábbis elfogadható"

Igen. Valószínűleg sokan várnak erre, ezért szavaztak pártjára adófizetők, vállalkozók, bérrabszolgák...

Az ÁVH-ként működő APEH megújítását, a legförtelmesebb bűnszövetkezet, a bankármaffia eltaposását, a maffiaként működő közüzemi cégek, közlekedési vállalatok (MÁV, BKV) rendbetételét. Az egykori spiclik eltávolítását azokról a helyekről, ahol nincs keresnivalójuk. ELSZÁMOLTATÁST - 20 évre vissza.
Judit megdöbbenve tapasztalta, hogy tudta nélkül mások is lakhatnak otthonában. Bár lakását 2003-ban vásárolta, az oda korábban bejelentett férfit sehogysenem hajlandó onnan kijelenteni a Népességnyilvántartó. Így viszont párját nem tudja oda bejelenteni. A Homár sajnos nem…..