Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Symbolin

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November 25. -én érkezik a 3.4-es patch. A várható újítások: forrás: http://board.gatesofandaron.hu/index.php?page=Thread&threadID=1560Két új múltas küldetés nyílik meg a HegyvidékenEgy új tánctípust használhatsz a karaktereddelA maximálisan elérhető játékosi szint…..
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
Symbolin 2010.06.01 21:24:55
@Quickhand: Bakszus:) Köszi szépen. ;) Tényleg! Jobban kinagyítottam és az még tényleg a nevéhez tartozik. Csak a harc forgatagában nem vettem észre. Még jó hogy nem lett még postázva a kép a jegyrendszerbe. Mondjuk előtte mindenképpen átvizslattam volna, csak nem ilyen részletesen. Akkor ez törölve és elnézést, még jó, hogy akkor sem reklámoznám a nevét, ha úgy is lett volna. De a többi még igaz.

@Arel: Bár tudnám, hogy miről juttattam az eszedbe. :) Egyébként ez általában nem probléma, csak csata- és küldetési területeken, mert ott nem lehet csatornát váltani. De tényleg észre vettem, hogy vannak többen, akik szeretnek "elvadászni" mások elől mobokat. Azt már nem nézem, hogy krees vagy nem krees, mert az egyének viselkedése nem szabad, hogy egy egész céhet jellemezzen.

Én nem vettem észre, hogy a kree aljas vagy megvetendő lenne. Vannak köztünk is, akik nem szimpatizálnak velük vagy más céhekkel. De engem nem is érdekel. Vannak kedves ismerőseim a kreeben is. Szóval én rosszat nem mondanék róluk, nekem nincs is mit. :) Ha szükségük lenne segítségre tőlem, akkor mennék is.

Ugyan ez a valorianokkal: Egy kari állandóan levadászott orvul, amit alapból sem szeretek én soha nem tenném meg, hogy egy valorian, pláne aki mondjuk 2 szinttel kisebb is nálam és cuccai is gyengébbek (tehát halmozottan hátrányos helyzetű :P) 3 vagy több mobbal viaskodik, megtámadjam. Persze hátba. :S Nem az én stílusom. Persze ez Geburah-ban történt. Tehát akár még jogos is, hogy megtette. Többször is. De azért volt akkora bátorsága, hogy mindig megvárja, amíg nem tudok reagálni rá. De nem is figyeltem, hogy melyik céh tagja, mert ennek nincs köze a társaihoz. És nem kezdek kollektíve szidni egy céhet sem. Akár valorian, akár derioni. Más légiósokat nem zavartam, voltak többen is. De én például Tyco-ban sem támadok meg küldiző valorianokat. Volt, aki meg is köszönte.

Nálam általában béke van tf-en kívül. Persze a játék nem erről szól. Csak én hagyok mindenkit, aki hagy engem is fejlődni. Általában a munkám miatt nem tudok sokat játékban lenni, és a tf is elvesz időt a fejlődéstől, de mivel az jó móka, ezért nem hagynám ki. Viszont amíg ilyen kevés időm van, addig nem szeretnék viaskodásokkal foglalkozni. Geburah-ban viszont jobbak a mellék küldik, mert jobban lehet fejlődni. Gyors, egyszerű és adja a Tp-t rendesen. :) Nah mindegy. :)

A lényeg, hogy ne tegye senki tele az oldalt olyan komikkal, ami arról szól, hogy jogos, mert elhiszem. :P De ettől még lehet rossz véleményem róla.
Symbolin 2010.05.28 02:27:45
@BigPi:
Köszönöm az információkat, már igazán tisztán látok az adott céhvel kapcsolatba (vagyis fogjuk rá). :) Az előző "hozzám szólónak" pedig annyit, hogy csak azért mertem azt állítani, hogy simán brutál nagyok vannak, mert amikor egy helyen (mi csak próbáltunk) foglalni, akkor volt pár 70+ tutira, egy 29 és a többi, akit én láttam az mind nagyobb volt nálam, pedig 52 voltam. És nem kevesen voltak. Ami az összeszokást illeti, szerintem azzal nem szokik össze egy céh sem, ha olyan TFekre megy, ahol tuti elég az, hogy odamegy, leöl pár ellent és várja a patit, mert az ellen inkább hagyja a területet veszni. Az meg abszolút igaz, hogy régebben működő magas létszámmal rendelkező céheknél általában széthúzásba tud torkollani az olvadás gondolata is. Egyszer mi is hangosan gondolkodtunk, és rögtön káosz és veszekedés lett a vége. Ami pedig úgy általában a véleményem: Működő, összecsiszolódott céhek kompromisszum kész szövetségében kellene gondolkodni mindannyiunknak, nem pedig ilyen összeszedett, "hirtelen 30" nagyobbacska karis céhekben, amik feltűnnek és minimum ők eltűnnek. Nem hiszem el, hogy ha a valorianok ilyen szépen összedolgoznak, akkor mi derioniak miért nem tudunk. :S
Symbolin 2010.06.01 14:46:25
Üdv mindenkinek! Szerintem az, hogy melyik céh, hogyan ér el sikereket, az a a tagok lelkére van bízva. Én szeretek ismerkedni, barátkozni a játékban, ha van rá vevő. Ha valakivel nem lehet, azzal nem erőlködök. :) Vannak valorian cimborák is, akikkel a tfen kívül nem támadjuk egymást. Azt nem értem, hogy valaki, aki nekem piros (én jelenleg 53as vagyok), miért csal? :S De nem gond, mert lefotóztam azt az egy ütéssel rám mért 74 ezer feletti ütést a nevével, szóval legközelebb nem fog:). Csak kár a karit hátrányba rakni így. :( Sajnálom. Szerintem, ha valaki úgy inaktív egy céhben, hogy senki semmit nem tud róla, az jogos, hogy egy adott idő után kirakják őt a céh érdekében. Az meg nem érdekes, hogy valaki itt vagy bárhol máshol vállalja-e a karija nevét, az nem fontos, minden bizonnyal a saját nézőpontjáról beszél és nagy valószínűséggel megfelelő információkkal rendelkezik a témában, melyről kifejti a véleményét, amitől persze nem kötelező igaznak venni azt. Ez tényleg csak egy játék, valóban sokan dolgoznak és senki nem rombolja szét a párkapcsolatát azért, hogy a céhe nyerjen. A barátokra is kell időt szánni. :) Ezért tényleg senkit nem jogos kitenni egy céhből. A kree meg nagyon ügyes céh, nem csak a nagy karakterek számában rejlik az ereje. Az meg hogy ők nem barátkozósak, azért nem lehet megkövezni őket, mert van ilyen. Amikor először regiztem a GoAra, akkor valorian voltam. De nem nagyon találkoztam szimpatikus játékosokkal. Nem részletezném, hogy mik voltak. A játékot nem akartam abbahagyni emiatt, hiszen ott volt a lehetőség, hogy a derioni népért harcolhassak. Éltem is vele. Itt többnyire barátságosabbak a játékosok, ahogy észre vettem, a kicsik is és nagyok is. Ezt nem kötném előző komikhoz, csak elmeséltem, hogy én is próbáltam mind a két oldalt, nekem nem volt szerencsém a valorianihoz. Persze azóta találkozok rendes, szimpatikus játékosokkal is. ;) csak sztem anno nagyon rosszkor voltam a nem rossz helyen. A valorianoknak nagy sikereik lesznek folyamatosan, ha ekkora marad a részvétel a tfen. Folyamatosan foglalták a területeket tegnap és nagy erőkkel védekeztek. Ehez nem csak taktika, hanem hatalmas létszám kell. Ettől nem kisebb a siker, grat hozzá! ;) Csak nálunk, ha már hihetetlenül sokan vagyunk, az is kevés. XD Remélem, hogy nálunk is aktivizálódnak az emberek. ;) Minden jót és jó játékot kívánok minden GoA játékosnak!
Bevált a jóslatom amit a legutolsó bejegyzésem végén írtam: "Én biztos vagyok abban, hogy hamarosan a Valorian céhek fogják uralni a déli területeket, és a Derioni oldalnak kell törnie a fejét hogyan szerezhetne 1-2 területet." Most odaát pattog a labda, meglátjuk mit…..
Symbolin 2010.05.14 00:53:27
Huhhh! X) A TF taktikákról vitatkozóknak csak annyit, hogy: "Ne állj le vitázni *******kal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.". XD Én a Phoenixben vagyok tag. Nekünk is voltak sokszor a területünkön, pedig LEGKÉSŐBB 20:00kor, aki TFre jött, ott van védeni, ha az a terv. Ha nem sikerül kiírtani onnan őket, akkor na BUMM!, megyünk foglalható területre. :) Mostanság mi is feltűnögetünk (jól kimagyar fejeztem magam). Megtesszük, ami tőlünk telik, de odafigyelünk arra is, hogy azért céhEP legyen, ha csak minimális is, mert az kell a kastély harcokhoz. Mostanában kevesen vagyunk TFen a céhből, de megyünk, ahol egy kis esély is villan. És nem sírunk, hogy nah most ezek a "derioni céhek ütötték le a sárkányt előlünk és mekkora szemetek" vagy a "a szemét valorianok sokkal többen voltak és már előttünk bent voltak a területen". Én például azt szoktam hallani vesztes védés vagy csata után, hogy "Srácok! Grat mindenkinek, hogy az erőfölény ellenére is helytáltatok, amennyire csak tudtatok..." És szerintem mindenkinek így kellene állnia a témához, mert így marad fent egy céh, még a "sötét" (félreértések elkerülése érdekében, mint mondjuk a középkor) valorian uralom alatt is. Összetartás, jó kedvvel zárni a vereséges TFeket is. És egy jó hírről éppen e sorok írása közben értesültem, hogy néhány jó játékosunk most tért vissza a céhünkbe, nem kevés idő után. ;) Holnap lehet, hogy délre összpontosítjuk újult erőinket. :) Gratula az okos, taktikás, korrekt játékosoknak, legyenek azok akár egyik, akár másik oldalon is. Mi értelmes JÁTÉKOSOK meg ne is figyeljünk a butuska kötekedőkkel, mert azok rontják el a játékélményt. Minden jót mindenkinek! És még tényleg csak annyit, hogy elnézést, hogy én is itt akartam tisztázni anno a csalásos foglalásokat, pedig ha így is történt egy-két esetben, akkor sem ez a helye a vádaskodásoknak és még ti sem fogtok tudni ellene sokat tenni, ahogy mi sem. Majd megoldja az, akinek ez a dolga. ;)
Már jó régen nem írtam, és ennek több oka is volt.. Egyrészt nem nagyon mozdultak a dolgok sem pozitív, sem negatív irányban, bár indultak kezdeményezések, de nem akartam elhamarkodottan véleményt nyilvánítani. Másrészt kicsit állóvíz lett újra a TF, és nem nagyon láttuk a…..
Symbolin 2010.04.25 23:46:46
Én a Phoenix tagja vagyok. Úgy gondolom, hogy a céhünk igencsak nagy tetteket visz még véghez. Nem ritka, hogy van egyszerre két területünk is. Ugyan még nem rendelkezünk 70+ karakterekkel, de mégis tudunk sikeresek lenni TFen. Egyáltalán nem gondolom derioniként, hogy a kree ereje a magas karakterekben rejlene. Igazán remek céhnek tartom és roppantul korrektnek. És abban egyetértek QHval, hogy valorianok közé sokan, akárcsak véletlenül is csatlakoznak. Elősször Én is valorian voltam, azonban nagyon nem tetszett, hogy habár már nem kezdő karakterem volt, sokan még csak visszaköszönésre sem méltattak. :( Mondjuk tudjuk be ezt annak, hogy nem volt szerencsém. Azonban nagyon örülök annak, hogy végül derioni lettem. A mi céhünk is segített már a kreenek védeni területet. Ha végre megnyílnak az új területek, akkor reméljük csökken a lagg a TFen és meglátjuk, hogy kik az igazán remek céhek, kik lesznek, akik majd uralják a kastélyokat. :) Én minden nap nagyon várom már a TFet, pedig csak 39es szintű harcos karakterem van. És én védésnél például a sűrűjében vagyok és szörnyű végignézni, hogy jönnek a valorian céhek tagjai foglalni, kiütjük őket és a patit, ami még emberi alakban van, tuningolva, meg minden, úgy üti le a Wampire egy embere, (hogy közülük senkit még csak nem is láttunk), hogy nem csak a sárkány jelenik, meg, de meg is hal. Szóval egy ütésből, hogy lehet egyszerre kettőt leütni? :S Érdekes. A másik, hogy ahogy visszaolvastam a kommenteket, megmosolyogtató, a fenyegetőzés. :) Nekem amúgy sem stílusom, de itt meg aztán abszolút fölösleges. Játszátok le a játékban, aztán ha nem laktok egymástól messze, akkor menjetek és igyatok meg egy sört együtt. Valorian harcmodor: Hátba támadják az embert, amikor esélye sincs ellentámadásba lendülni. Szegény játékos éppen csinálná a küldetését általában. Én sokszor futottam bele ilyesmibe. Aki ilyesmit akar, az menjen a titkosokra és ne főküldiben zavarjátok a srácokat, hogy még fejlődni se legyen lehetősége. Mert persze nem szabályellenes, de sztem nem szép dolog. Jah és persze nem TF időben. :) A másik, hogy találkoztam már olyanokkal is, akik szememre hányták, hogy rájuk támadtam, amikor nyírnák a sárkányt a Kriptában. Persze amikor nem bántottam őket, akkor meg nem hagyták, hogy hugom is megcsinálja és ott ette őket a fene. Hát még szép, hogy kiiktatom őket, ha szemtelenkednek. Aztán meg jön azzal, hogy majd hozza a "nagy kariját". :S Ez is jellemző, hogy Ti csak a nálatok kisebbekkel kezdetek. És a Ti alatt nem konkrétan HunTerseseket értem. Szóval. Akinek nem inge, ne vegye magára. :) És legyen ez egy jó játék mindenki számára. Ha nem is olyan sikeres egy céh, vagy nem olyan ütőképes is egy karakter, akkor is jól tudja érezni magát. A fenyegetőzéseket, meg a tisztátalan játékot meg szerintem mindenki felejtse el! Én például még a sima game-kben sem szoktam csalni, pedig ott csak saját magamat tudnám becsapni. Szóval erről ennyit.
Symbolin 2010.04.27 00:20:06
Üdv mindenkinek! Igaz a felindultságom miatt még én is elfelejtettem köszönni. Nagyon tetszik a blogotok, én is írok egyett, ami a céhemet dicsőíti. :) Én sem titeket szidlak és sajnálom, hogy "céheskedve" (személyeskedve is mondhatnám) írtam le dolgokat, csak hát a különös tapasztalatok. Tényleg nem az a lényeg, hogy melyik oldalon van a csaló és a komimmal Én is csak azt szerettem volna elérni, hogy figyeljünk az ilyenekre és kirakjuk őket, hiszen valóban szégyent hoznak a céheinkre mindkét oldalon. Remélem, hogy a csalásokat meg meg lehet unni. :) Nagyon örülök, hogy itt speciel tudunk szót váltani, mert a játékban helyesen vagy helytelenül, csak a sajátbolt nevével beszélgethetünk, ami lássuk be, hogy meglehetősen macerás. Vannak olyan valorian játékosok, akikkel itt-ott szívesen leülök beszélgetni, mert nagyon rendesek. :) Ennek meg aztán végképp nagyon örülök. :))) És persze a hátbatámadást szigorúan arra értettem, hogy például valaki küldizik Ardirban (hosszúküldin) és nah akkor amikor a lehető legtöbb mob van rajta, akkor támadják meg (nem csak vándor kari) :)). Amikor titkosozok Én mindig számolok valorianok elleni harccal, hiszen sokszor van, hogy a küldetés is előidézi, hogy harcba bocsátkozzunk. Hát olyankor azért Én sem hajolok meg előtte, hogy "akkor mehet a csata!". :) A vádor karakterek pedig egyértelműen a meglepetés erejére kell, hogy építsenek, máshogy nekik igencsak nehézkes lenne a dolog. TF alatt meg szerintem igazán idő sincs arra, hogy a hátunk mögé nézzzünk és ha onnan kapnak el, hát akkor az teljesen igazságos, hiszen csatákban nagy a sürgés-forgás és ott tényleg csak az érvényesül, aki üt-vág, ahova csak tud. Én és a céhem is nagyon élvezi mindenki ellen a csatákat, ha igazságos (tehát csalásmentes), de igazán semilyen kikapás nem veszi el a kedvünket. Mi minden napot pozitív élményekkel zárunk le. Köszönjük a kree részéről a nekünk szánt biztatást és bizalmat. Úgy gondoljuk, hogy napról napra egyre többet fejlődünk a harcok terén. :) És nagyon örülünk, hogy vannak céhek(főként kree és HunTers, csak hogy mindkét oldalról emeljek ki), akikhez fel lehet fejlődni. Remélem, hogy tudunk majd mi is mellettetek és ellenetek hracokat vívni. A játék nagyon jó és tetszik. Jó csatákat és sok EP-t mindenkinek, mindkét oldalon! (De éljen győztesként soká Derion!!! :) )