Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lia79

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeli családtagodat szeretnéd meglepni kisgyermekeddel együtt? Talán a legszebb ajándék, ha a babából/gyerkőcből kapnak „egy kis darabot”. Remek ötlet, ha az aprósággal rendelkező anyukák kisbabájuk talplenyomatából pillangós domborképet készítenek. Az ötlet: A múltkor…..
Soha nem kedveltem igazán, amikor új nyelvtanárhoz kerültem, vagy új könyvből kezdtem tanulni, és mindig a bemutatkozással nyaggattak. Most azonban úgy érzem, muszáj lefutni a kötelező köröket.Első "leckénkben" megtanulhatod, mit és hogyan mondj el magadról! Első…..
Különös kaland, intenzív tanulás, teljesen új szokások és barátok, no meg persze számos kétely – nyelvet tanulni külföldön nem mindennapi vállalkozás. Vannak, akik csak összekötik a kirándulást a szavak és a nyelvtani anyag elsajátításával. Mások egy-két évet…..
Te is sokadszor kezded újra az angol elsajátítását? Felejtsd el a régi szenvedéseket, és hallgass ránk! Már bevált módszereket osztunk meg Veled, hogy élvezed az angolozás minden percét! A kezdőktől a nyelvvizsgára készülőkig próbálunk segíteni azoknak, akik vagy tanulni…..